25.07.2016, 14:42:32
Tak się zapytam w prost. Jaja sobie robisz czy to tylko jakaś prowokacja ? Siedzę na tym forum troszeczkę czasu, aktualnie chcę dla was ukończyć tą modyfikację jak najszybciej ale jak się okazuje jestem "trollem" bo wyrażam własne zdanie na ten temat. Możecie mnie nadal obserwować ale na podstawie moich postępów w grze a nie tak jak to ująłeś "ogólnie uważam cię za niebezpiecznego trolla i jesteś pod stałą obserwacją od dawna". To teraz Ci ja pomogę i skup się bardziej na pracach modderskich a nie na podejrzewaniu mnie o trolling. Nie jara mnie taka zabawa tylko chcę coś wnieść od siebie, żeby wasze forum jak i sama gra lepiej prosperowała. Co prawda ze strony gry sprawdzam dla was tylko ścieżkę zadaniową od mrocznych co wydaje mi się w jakiś sposób wam pomoże. Natomiast jeżeli chodzi o wypowiedzi dla samego forum i jego prosperowania mam nieco inne poglądy ale jeżeli uważasz moje poglądy za trolling to powiedz wprost, że wasze forum jak i panujące zasady na nim nie będą zmieniane to nie odezwę się gramem na ten temat i pozostanie to w taki sposób jak sobie wy to rozplanujecie.