29.07.2016, 11:06:57
Na początek - gratulacje dla wszystkich!
Wg takiego schematu ocenialiśmy wszystkich Gladiatorów, a selekcja właściwie dotyczyła tylko wątku z Gorem!!!
Jak wiecie, nie wszyscy dali radę z Gorem do końca wytrwać...
Kiedy zdecydowaliście wyłonić jednego mistrza - zaczęła się dopiero zabawa...
Wszyscy finaliści wykonali pierwsze dwa wątki...
Niestety, na gildyjnych poległ jeden Gladiator ('Wiara, nadzieja, miłość' i nieszczęsny 'Kac').
Kolejny wątek, ŁN zrobili wszyscy, ale na wątku gubernatorskim polegli dwaj gladiatorzy... Kwintesencją jest tu zadanie 'Siedziba Gildii Kupców'.
Wątek z bandytami zaliczony przez wszystkich i... ostatnia kategoria. Zadania poboczne, choć myślimy, że bardzo fajne. One były wybrane przez nas do rozstrzygnięć bardzo szczegółowych i nie myślałem, że zadecydują o kolejności... I nie zadecydowały nadal, stąd moje pytanie o ex equo - obaj Gladiatorzy te zadania pominęli!
Tak więc kolejność na Arenie...
Słucham zażaleń i reklamacji...
Wg takiego schematu ocenialiśmy wszystkich Gladiatorów, a selekcja właściwie dotyczyła tylko wątku z Gorem!!!
Cytat:Hierarchia i stopnie ważności wątków branych pod uwagę przy ocenie Areny:
*Wątek z Gorem - Przeznaczenie
*Smok Ożywieniec
*Zadania Gildyjne
*Łowcy Nieumarłych /Sukcesor/
*Wątek Gubernatorski /Siedziba G Kupców/
*Bandyci z GD /Ludzie z GD/
*Pojednanie /Ur-Shak/ Relikwia goblinów /Memcio/
Jak wiecie, nie wszyscy dali radę z Gorem do końca wytrwać...
Kiedy zdecydowaliście wyłonić jednego mistrza - zaczęła się dopiero zabawa...
Wszyscy finaliści wykonali pierwsze dwa wątki...
Niestety, na gildyjnych poległ jeden Gladiator ('Wiara, nadzieja, miłość' i nieszczęsny 'Kac').
Kolejny wątek, ŁN zrobili wszyscy, ale na wątku gubernatorskim polegli dwaj gladiatorzy... Kwintesencją jest tu zadanie 'Siedziba Gildii Kupców'.
Wątek z bandytami zaliczony przez wszystkich i... ostatnia kategoria. Zadania poboczne, choć myślimy, że bardzo fajne. One były wybrane przez nas do rozstrzygnięć bardzo szczegółowych i nie myślałem, że zadecydują o kolejności... I nie zadecydowały nadal, stąd moje pytanie o ex equo - obaj Gladiatorzy te zadania pominęli!
Tak więc kolejność na Arenie...
Słucham zażaleń i reklamacji...
„Primus in orbe deos fecit timor..."