30.07.2016, 18:54:36
Chętnie bym wszystkim pomagał w tematach i dawał waypointy oraz kody na itemki, ale niestety śledzę poczynania iluminatów na forum.
Kilku wykryłem i są obserwowani.
Z wami z TM jest taki problem.
Nie potraficie przyjść normalnie na inne forum, z własnym nickiem, z własnym awatarem.
Wpierdolicie obrazek jakiego pokemona, wymyślicie nick na tyle durny by pozornie nie zwrócić na siebie uwagi i piszecie ot tak, aby stworzyć problem, kogoś zdezorientować , kogoś podkurwić...
Potem wracacie do waszego tajnego dzialu na TM, z dala od plebsu z Górnego Forum i wklejacie screeny dla beki z tego czy innych miejsc w sieci, a studenciaki z pryszczami rechoczą.
Czyż nie?
Ilu już takich wywaliliśmy stąd w ciągu ostatniej doby?
Kilku wykryłem i są obserwowani.
Z wami z TM jest taki problem.
Nie potraficie przyjść normalnie na inne forum, z własnym nickiem, z własnym awatarem.
Wpierdolicie obrazek jakiego pokemona, wymyślicie nick na tyle durny by pozornie nie zwrócić na siebie uwagi i piszecie ot tak, aby stworzyć problem, kogoś zdezorientować , kogoś podkurwić...
Potem wracacie do waszego tajnego dzialu na TM, z dala od plebsu z Górnego Forum i wklejacie screeny dla beki z tego czy innych miejsc w sieci, a studenciaki z pryszczami rechoczą.
Czyż nie?
Ilu już takich wywaliliśmy stąd w ciągu ostatniej doby?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"