01.08.2016, 07:27:54
(31.07.2016, 13:39:03)saturas napisał(a): Mam pytanie odnośnie zadania zbrodnia i kara!???? o co biega ? ja dokończyłem zbronie i kare ale pierwsze słyszę żeby w to był zamieszany kiranor tzn w global modzie był
Mianowicie chodzi o krwawe puchary dla lucy za pierścień Kiranora ? Problem w tym że jak oddam jej te dwa puchary to później pod koniec zadania zbrodnia i kara nie ma tych pucharów w ciele Lucy , więc wczytałem poprzedni save by zrobić fałszywe puchary u Casii ale nie ma u niej żadnych opcji dialogowych na ten temat , jak wykonać to zadanie by nie tracić krawawych pucharów?
(01.08.2016, 07:27:54)Beathrax napisał(a):(31.07.2016, 13:39:03)saturas napisał(a): Mam pytanie odnośnie zadania zbrodnia i kara!???? o co biega ? ja dokończyłem zbronie i kare ale pierwsze słyszę żeby w to był zamieszany kiranor tzn w global modzie był
Mianowicie chodzi o krwawe puchary dla lucy za pierścień Kiranora ? Problem w tym że jak oddam jej te dwa puchary to później pod koniec zadania zbrodnia i kara nie ma tych pucharów w ciele Lucy , więc wczytałem poprzedni save by zrobić fałszywe puchary u Casii ale nie ma u niej żadnych opcji dialogowych na ten temat , jak wykonać to zadanie by nie tracić krawawych pucharów?
czy to jest w ogóle jakieś odzielne zadanie od lucy ?