29.02.2016, 12:22:27
Cytat:Oulander usuwając nie wspomniał slowem ze nie życzy sobie reupów.
wskaż źródło z jakiego pochodzi twój download i info że Autor wyraził zgodę na rozpowszechnianie swojego utworu
tak na marginesie - jest coraz większa liczba spraw gdy zgłasza się do ciebie pełnomocnik prawny i wikłasz się w sprawę odszkodowawczą z powództwa cywilnego na sumę jaka adwokat ustali z poszkodowanym
możesz wygrać ale raczej przegrasz, bo zazwyczaj bardzo pokaźny procent trafia do mecenasa specjalizującego się w takich sprawach gdzie honorarium wypłaca sobie z zasądzonej sumy
to że taki link znajduje się na TM Administracja tego forum lekko skomentuje, ze nie jest w stanie kontrolować wszystkich linków i postów i bedzie miała słuszność
Jeżeli taki download BYŁ na forum wstawiony przez Outlandera i został przez niego usunięty to oznacza że on sobie takiego rozpowszechniania nie życzy.
Jeżeli we współautorstwie pozostawały inne osoby (czyli dzieło było pracą zespołową podpisaną wspólnie) to prawo dochodzenia roszczenia ma każdy z współautorów.
Ja bym tak na pewno zrobił, bo kasa mi potrzebna i mam takich znajomych mecenasów, zapewniam.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"