09.08.2016, 14:23:34
Witam. Otóż po rozmowie z Lordem Andre mamy udać się do Lucy i schusteczkować za to, że okłamała nas w sprawie Patricka. Kobietka pracuje przy domku, ale nie ma z nią żadnego dialogu. Nie ma też żadnego dialogu z Iglerio, Kiranorem, Wulfgarem i Andre. Byłem też u Akila, który wręczył mi list. O ile dobrze pamiętam, w Globalu w tym momencie Lucy już nie było - leżała martwa w jaskini koło miasta. Udałem się więc tam, by mieć pewność, ale nic tam też nie ma. Moje pytanie jest więc takie? Skoro sprawa wygląda, jak wygląda, to czy mamy więc do czynienia z bugiem, czy też tak ma być. Z góry dziękuję za odp. i nie oczekuję spojleru. Pozdro
P.S. Oczywiście problem dotyczy zadania "Zbrodnia i kara". ;) Przekleiłem to z innego wątku. Możliwe, że gdzieś tam w gąszczu komentarzy jest odpowiedź, ale urosło to tak, że szukałbym za długo. Dzięki za odp.
P.S. Oczywiście problem dotyczy zadania "Zbrodnia i kara". ;) Przekleiłem to z innego wątku. Możliwe, że gdzieś tam w gąszczu komentarzy jest odpowiedź, ale urosło to tak, że szukałbym za długo. Dzięki za odp.