21.08.2016, 11:29:20
Nawet jeśli jestem według was przeciętniakiem to mnie to nie boli, gram dla frajdy i dla relaksu. We wszystkie części gothica grałem w dniach ich premiery, po za trójką bo była wtedy nie grywalna na mój stary pc. Jeżeli chodzi o trudność to mod Returning rebalance był pod względem znacznie bardziej wymagający, dochodziła jeszcze m.in wytrzymałość i inteligencja, a te dwa aspekty często ograniczały grę, więc notorycznie używałem kombinacji zapisz/wczytaj Dodam, że returning rebalance przeszedłem bez większych problemów. Zadania były wymagające, aczkolwiek było ich znacznie mniej , ale informacje z dziennika dokładniejsze,mniej nużącego chodzenia było w tą i z powrotem. W tamtym modzie kamiennych strażników czy pełzaczy wojowników to ciężko było zabić w melee, a tutaj to trudność w melee sprawia mi na razie tylko ork elita, a robię postać pod zręczność. Nużące bywają zadania idź do punktu A, potem do punku B, C i D tylko po to by pogadać i potem dalej... Tak było m.in w zadaniu z Kupcami, tak jest też teraz, za dużo takich zadań gdzie trzeba latać przez całą mapę lub dwie lokacje by tylko dostać kilkanaście punktów doświadczenia i trochę złota. Z tych względów tak, gra bywa dla mnie trudna/dłużąca się tak jak w innych grach gdzie masz jakieś znajdźki typu zbierz 100 piór w AC II. Może to kwestia gustu, ale przyznaje, że nie chce mi się po prostu czasami, dlatego chciałem skorzystać z pomocy ekspertów może to kwestia starości albo lenistwa, nvm. Nabiłem już 100 h, a jestem od niedawna w Górniczej Dolinie na 25 lvl. Mam od cholery nazbieranych tablic, mikstur i smoczych korzeni czy goblinich jagód i póki co mój build się doskonale sprawdza.