25.08.2016, 20:16:48
(25.08.2016, 08:06:59)Memorius napisał(a): Wygląda na to, że ta gra nie jest dla ciebie.
Ponieważ masz mało czasu powinieneś raczej wrzucać na PC pasjansa, a na smatfonku Tetrisa.
Krótkie treściwe gry z małą ilością postaci.
Zresztą niedługo szkoła, więc skup się na nauce. Nauka jest najważniejsza.
Trzeba Ci przyznać, że jesteś współtwórcą naprawdę porządnego i ogromnego projektu, jakim jest Przeznaczenie i za to szacunek. Niestety personalnie widzę, że jesteś zwykłem pajacem, który nie potrafi przyjąć konstruktywnej krytyki.
(25.08.2016, 08:35:32)Memorius napisał(a):Cytat:A jeśli takie są, to pewnie dlatego misji nie było żadnej, że byłem w złej gildii
dokładnie tak
NPC zleci lub zagada coś więcej w zależności od gildii i takich, którzy nie są powiązani zupełnie z niczym jest bardzo niewielu
ogólnie jedynie resztki przyzwoitości nie pozwalają mi napisać co sądzę o takich zawodnikach jak ten Maniaks
potem by tu wparował i sapał, że go bezkarnie obrażam
Wystarczyło napisać, że jednak większość NPC ma jakiś udział w rozgrywce i już by inaczej człowiek to odebrał, ale Ty oczywiście wolisz się obnosić tutaj ze swoimi resztkami przyzwoitości i pokazywać swoją łaskawość w komentowaniu czyjegoś zachowania. Przykre jest w tym wszystkim to, że ludzie, którzy tworzą coś takiego, zamiast wspierać i z pewnym dystansem podchodzić do komentarzy na temat ich pracy, zachowują się jak dzieciaki z gimnazjum, próbując komuś ubliżyć. Wyciągaj wnioski, zamiast obrażać ludzi. Przyniesie Ci to więcej pożytku niż obecne zachowanie.