28.08.2016, 15:13:07
Szkielety można spokojnie zabić pojedynczo bez utraty hp. Technika już zależy od ciebie, ale ja np. odskakuje (automatyczny blok) w momencie zamachu broni przeciwnika i tu już zależy od timingu, jeśli zamachnie się raz, to szacuje czy zdążę wyprowadzić kontrę i raczej robię to tylko, jeśli mam rezerwę hp, jeśli zaś zamachnie się dwa razy (czyli max ile moby tego typu atakują) to od razu kontruje i tak aż zabiję. Przy odrobince praktyki nie oberwiesz ani razu.
@Edit Aha, jeśli szkielet zamachnął się tylko raz, to pamiętaj, że zaraz może być kolejny cios, i jeśli wtedy zrobisz kontrę to oberwiesz, dlatego, trzeba bardzo uważnie obserwować przeciwnika.
To w jakim celu powstała ta runa? Do zabijania wilków i krwiopijców na strzała żeby oszczędzić 5 sekund?
Z maną jednak jest trochę inaczej.Jest dużo mniej roślin dających mane niz hp
@Edit Aha, jeśli szkielet zamachnął się tylko raz, to pamiętaj, że zaraz może być kolejny cios, i jeśli wtedy zrobisz kontrę to oberwiesz, dlatego, trzeba bardzo uważnie obserwować przeciwnika.
To w jakim celu powstała ta runa? Do zabijania wilków i krwiopijców na strzała żeby oszczędzić 5 sekund?
(03.09.2016, 21:42:05)Memorius napisał(a):Cytat:bo mana jest jednak ograniczona ilością mikstur i roślin.
a ja słyszałem że gracze noszą ze sobą setki roślinek i górę złota
problemu nie widzę
Z maną jednak jest trochę inaczej.Jest dużo mniej roślin dających mane niz hp
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Nothing shall forestall... my return.