08.09.2016, 14:18:02
Cytat:Taki już internet jest w tych czasach
nie, nie jest
jest taki tylko tam gdzie mentalna gimbaza lubi się pławić w syfie i śmieciach
tu nie, dlatego pewne rzeczy będą egzekwowane zgodnie z zasadami Regulaminu
Cytat:a nie chcą się specjalnie udzielać na forum.
to niech nie udzielają się na innym forum
jest to forum dyskusyjne dla dyskutantów i Community Przeznaczenia
pobrałeś grę? skorzystałeś z efektów naszej pracy? to wyraź jakąś opinię, zadaj własne pytanie albo chociaż się przedstaw w odnośnym temacie
dlaczego mamy na zamkniętym forum tolerować ludzi, którzy pojawiają się tu od pół roku i nie mają ani słowa do powiedzenia?
a jeśli to iluminaci?
miesiąc po premierze wersji 1.x wszystkie zerowe konta gdzie liczba postów wynosi zero zostaną usunięte , bo to smiech żeby było 1200 ludzi zarejestrowanych a udzielało się 50
kto będzie się rejestrował ponownie i robił to samo dostanie bana na IP, natomiast wszystkich którzy "odzyskaja mowę" oczywiście powitamy tradycyjnym "piwem i chipsami"
Regulamin Forum został zmodyfikowany przez dodanie pkt 19.
Jak informowałem w innych tematach została przeprowadzona weryfikacja użytkowników forum.
Podkreślam pozostawieni zostali mniej lub bardziej aktywni użytkownicy a usunięci wszyscy mający zerowe konta czytelnicy wchodzący faktycznie jako goście z nickami.
od tej reguły zrobiono kilka wyjątków, jednak nie znaczy to ,że na zawsze
użytkownicy zarejestrowani we wrześniu otrzymali PW o jednakowej treści
bardzo proszę się do tego zastosować
aha
Ci co dostali informacyjnego priva i na niego nie zareagują zostaną potraktowani jak iluminaci i dostaną permanentnego bana.
permanentnego - na zawsze, ze wszystkich możliwych opcji i zadbam o to osobiście.
Z dawnego działu niejawnego Areny przygotowałem i wstawiłem na forum jawne temat "Przygody Pana Michała" - barwną opowieść o zmaganiach Michała jako Maga Ognia w rozgrywce Klubu.
http://druzynaspolszczenia.pl/showthread.php?tid=261
warto poczytać
Do tematów zostały dołączone liczne posty z tematów Klubowych poszczególnych ważniejszych zawodników. dotyczące głównie pytań o zadania, choć nie tylko.
Znajdują się one zazwyczaj na pierwszych stronach tematów, ze względu na chronologiczny układ postów.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"