13.09.2016, 19:17:50
(13.09.2016, 19:03:45)kea1 napisał(a): Już się troszkę "rozgrałam", że tak to napiszę (tj. wiem mniej więcej jak grać, żeby sobie zbyt dużo problemów nie narobić z zadaniami, finansami i rozwojem postaci). Jedno zadanie rozwaliło mnie doszczętnie (Fajka Szelesta- zaskakująco zaskakujące). Już nie doczekam się przystąpienia do gildii, ale do tego jeszcze bardzo daleko... Niestety, bo jak przeglądałam mniej więcej forum to zadania muszą być co najmniej dobre, bardzo dobre, wyśmienite i epickie :D .
Pierwszy raz robisz tego questa? Bo o ile dobrze kojarze to coś pisałaś że masz 70h i będziesz od nowa zaczynać.
(03.09.2016, 23:20:02)Lewkooo napisał(a):(03.09.2016, 23:16:01)Memorius napisał(a):Cytat:Musisz przyznać że jest zdecydowanie słabsza od pozostałych 2 run.
nie nie jest i to ci wyjdzie dopiero wtedy gdy natrafisz na sytuację że stado będzie bezużyteczne a bryłą lodu zbyt słaba jako czar defensywny
Czekam na taką sytuacje chociaż wątpie że owa nastąpi jeśli jednak jakimś dziwnym trafem tak będzie to dam znać.
Dzisiaj po 70h gry podczas starcia z nadzorcą jedynie lanca mogła go pokonać,a więc jednak twe słowa się sprawdziły, a ja dotrzymuje słowa :p