(28.09.2016, 17:34:44)mersala napisał(a): Tak na wypadek gdyby ktoś potrzebował szybkiej odpowiedzi, a jak widać, tutaj nie chętnie się ich udziela.Sorry ale po pierwsze, trochę cierpliwości nie zaszkodzi, Ty myślisz że nie wiem my tu ślęczymy na forum 24h na dobę i nic poza tym nie robimy ? pomijając życie prywatne, mamy tu na forum też od chuja pracy, między innymi nad epilogiem na co kładziemy najwiekszy nacisk, w między czasie starając się komuś pomóc, robimy to zupełnie za darmo dla was nie mamy z tego ani złamanego grosza. A ty śmiesz pisać że wolno odpowiadamy ? i dziwisz się wkurwienia ? Kurwa to ja wracam z pracy, w domu jestem o 23 zamiast odpocząć sobie z piwkiem przed TV wchodzę tu i skryptuje dialogi i masę innych rzeczy do 2-3 w nocy po to żeby jakiś gościu mi wypisywał teksty że my mamy w dupie graczy ? A jak kurwa myślisz dla kogo my to robimy ? po co my to robimy ? DLA WAS więc trochę szacunku i cierpliwości, bo zaczynam powoli myśleć na co mi to wszystko, będę się spuszczał razem z innymi tutaj a dostaniemy za to kopa w dupe. Przemyśl to sobie zanim następnym razem napiszesz coś w tym stylu. Dziękuję za uwagę
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...