03.10.2016, 20:02:24
Cóż, tak jak kolega kilka postów powyżej opisał, Destiny Team nie żąda niczego w zamian, a daje innym coś, czego nie potrafiliby stworzyć - fajnej, ładnej modyfikacji. Szczerze, początkowo rozmyślałem, dlaczego akurat nazwa ,,Przeznaczenie'' , jednak jak go odpaliłem , zobaczyłem co innego.. Ładną oprawę graficzną, rozmaite zadania , nowe lokacje i wiele innych smaczków z Global Moda (Mam 3 rozdział, jestem mrocznym wojownikiem, kilka nieudanych questów, 100 przegranych godzin i niedługo rozpocznę IV rozdział).
Dobra, koniec gadania, czas przejść do rzeczy... Otóż , dlaczego ja? Uwielbiam Gothica, mam kilka modów już za sobą (niektóre spolszczone przez was) , znam go na wylot , gdyż bardzo długo gram w niego (Pierwsza styczność w wieku 6 lat, a z GMP w wieku 9 lat). Nie jestem aż tak aktywny na forum, gdyż mam dużo nauki i masę spraw na głowie.... Byłoby bardzo miło, gdybym otrzymał Epilog w swe ręce i żebym był wpisany do listy wybranych..
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Dusaro
Dobra, koniec gadania, czas przejść do rzeczy... Otóż , dlaczego ja? Uwielbiam Gothica, mam kilka modów już za sobą (niektóre spolszczone przez was) , znam go na wylot , gdyż bardzo długo gram w niego (Pierwsza styczność w wieku 6 lat, a z GMP w wieku 9 lat). Nie jestem aż tak aktywny na forum, gdyż mam dużo nauki i masę spraw na głowie.... Byłoby bardzo miło, gdybym otrzymał Epilog w swe ręce i żebym był wpisany do listy wybranych..
Z góry dziękuje i pozdrawiam.
Dusaro