03.10.2016, 22:20:26
Usunięty został temat użytkownika Stecyk dotyczący jego kanału na czymś tam.
Usunięty został dlatego, ze chętnie widzimy tu tematy osób czy teamów reklamujących swoje osiągnięcia, a jednocześnie zasługujących na miano naszych Przyjaciół czy Partnerów.
W przypadku Stecyka okazało się , że nie należy do żadnej z tych kategorii.
Niektórym się wydaje ,że mogą pisać w internecie wszędzie, wszystko i o wszystkich tak ,jak im się podoba.
Nie wszędzie, nie wszystko i nie o wszystkich.
Zaobserwowałem tę tendencję szerzej niż tylko w światku moddingu Gothic.
Dobry kierunek.
Będziemy się także tego trzymać.
Niektórzy stosują sprytną opcję - "ukryj moją obecność na forum".
Przed kim się ukrywają , skoro i taki są widoczni?
Każdy zawodnik jaki się pojawi z tą opcją zostanie natychmiast permanentnie zbanowany.
Promowanie twórczości innych teamów modderskich powinno odbywać na zasadzie wzajemności.
Ponieważ ten warunek nie jest spełniony oraz dlatego, że prawna strona własności intelektualnej modów od RT i BS nie jest do końca jasna , z forum usunięte zostały tematy dotyczące twórczości w/w ekip.
Usunięty został dlatego, ze chętnie widzimy tu tematy osób czy teamów reklamujących swoje osiągnięcia, a jednocześnie zasługujących na miano naszych Przyjaciół czy Partnerów.
W przypadku Stecyka okazało się , że nie należy do żadnej z tych kategorii.
Niektórym się wydaje ,że mogą pisać w internecie wszędzie, wszystko i o wszystkich tak ,jak im się podoba.
Nie wszędzie, nie wszystko i nie o wszystkich.
Zaobserwowałem tę tendencję szerzej niż tylko w światku moddingu Gothic.
Dobry kierunek.
Będziemy się także tego trzymać.
Niektórzy stosują sprytną opcję - "ukryj moją obecność na forum".
Przed kim się ukrywają , skoro i taki są widoczni?
Każdy zawodnik jaki się pojawi z tą opcją zostanie natychmiast permanentnie zbanowany.
Promowanie twórczości innych teamów modderskich powinno odbywać na zasadzie wzajemności.
Ponieważ ten warunek nie jest spełniony oraz dlatego, że prawna strona własności intelektualnej modów od RT i BS nie jest do końca jasna , z forum usunięte zostały tematy dotyczące twórczości w/w ekip.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"