09.10.2016, 18:44:26
(06.10.2016, 19:04:55)Memorius napisał(a): a oto jak co niektórzy (trolle? niepełnosprytni?) potykają się o własne nogiDalej nie rozumiesz jednej rzeczy - jak zostałem strażnikiem miejskim to MIAŁEM DOSTĘP do Hagena jako strażnik. Gdy dołączyłem do Mrocznego Zakonu musiałem jakoś inaczej to załatwić. Bo dopóki nie dostałem się do Hagena to droga Wodnego Kręgu jest dla mnie niedostępna. Grając Mrocznym Zakonem NIE WIEDZIAŁEM KUR*A jak się dostać do miasta. Takie ciężkie? Sam jesteś niepełnosprytny, pewnie pół życia spędziłeś jako nerd piszący zajebistą modyfikację do Gothic'a ale Ty tą grę(mod'a) znasz od PODSTAW bo brałeś udział w jego tworzeniu póki nie pojmujesz takiego zjawiska to dalsza dyskusja nie ma sensu. Dziękuję dobranoc, dyskusje z Tobą Memorius uważam za skończoną
Cytat:Powybijałem w obu wieżach wszystko co się dało, strażników nie uswiadczyłem ale przeniosłem się teleportem z jednej wieży do drugiej i zszedłem na sam dół. Jest jakiś kamienny przełącznik ale gdy chcę go użyć to wyświetla się "Czym?". Przeoczyłem coś innego? Xardas mi coś dał tam w przełęczy jak stał z strażnikami ale nie pamiętam co
to damianq14 wczoraj
a dzisiaj
Cytat:Dobra to teraz serio nie wiem. Gadałem z Skipem, zatłukłem Dextera i przeczytałem notatkę. Powiedziałem to wszystko Vatrasowi a ten dureń dalej nie chce dać mi listu dla Saturasa bym mógł wstąpić do wodnego kręgu. Co zrobić ?
nieżle co?
faktycznie