14.10.2016, 12:23:50
I co ten ban sprawi, że zwiększy się Twoje ego, już i tak rozbuchane na tyle, że ludzie tu ledwo się mieszczą? Szanuję ludzi, którzy poświęcają swój czas na tworzenie czegoś wielkiego (vide Przeznaczenie), którzy starają się pomóc i którzy są odpowiedzialni w sposób merytoryczny oraz materialny za modyfikację, a także forum. Ale człowiek, który chamsko komentuje i obraża innego człowieka, który prosi bardziej obeznanego w temacie o pomoc, to dla mnie powód do braku szacunku do takiej osoby. MIMO tego, czego dokonała. Możesz być królem świata i opłacać wszystkie fora na temat Gothica i innych gier, ale jak będziesz odnosił się w taki sposób, w jaki to robisz w stosunku do innych ludzi, to nie będziesz szanowany. Ot tak po prostu.
A te wszystkie moje docinki po prostu są lustrem Ciebie. Dokładnie tak samo robisz w stosunku do ludzi. Sam widzisz, jak to nie tyle wkurwia, co staje się przykre.
Ot tyle ode mnie.
A te wszystkie moje docinki po prostu są lustrem Ciebie. Dokładnie tak samo robisz w stosunku do ludzi. Sam widzisz, jak to nie tyle wkurwia, co staje się przykre.
Ot tyle ode mnie.