15.10.2016, 09:08:12
Cytat:Oczywiście że są obliczenia i statysyki.
Oczywiście https://www.google.pl/ .
tak znam google, też korzystam
jakiś konkretniejszy link?
Cytat:Memo znam lekarstwo zlikwiduj FB
właśnie - TO FB zostało zlikwidowane
aha, nadal nie odpowiedziałeś na pytanie jakie postawiłem odnośnie FB
Cytat:Przestań zwalać winę na nie istniejący problem, zwalasz winę na "dzieciarnie" a nawet precyzyjnie nie określiłeś co to za grupa społeczna.
od ilu lat gra jest dozwolona? od tylu co Rayman?
to już zawęża pole dyskusji , choć naturalnie nie do końca
tak przy okazji - stanąłeś w obronie - bardzo ładnie
może jednak odpowiesz na pytanie czemu tak cię oburzył fakt, że odbanowałem Polo?
i dopytywałeś się w kilku tematach o przyczyny? czym ci tak przeszkadzało jego odbanowanie?
bo mnie w ostatecznym rozrachunku nie mimo że szkalował mnie w necie , mnie, a nie ciebie
Cytat:Nie twierdze że brak na forum troli, internetowych spinaczy ale popadłeś w paranoje na każdym forum jacyś się znajdą z różnych grup wiekowych. Problem jest między innymi w ogromnej konkurencji na scenie gier bo gier cRPG jest coraz więcej.
jeszcze raz powtarzam - nie narzekamy na pobieraność Przeznaczenia , zapewne też nie będzie narzekań na pobieralność Ludzi z GD czy Returning2 . Zapewne gorzej gorzej to wygląda w przypadku G1 ER, ale to kwestia podejścia do tego samego Autora
żadna ekipa modderska nie czerpie z wydanych przez siebie modyfikacji żadnych gratyfikacji materialnych, ponadto żadna nie stawia sobie za cel konkurowanie z jakimiś tam innymi grami wydanymi przez profesjonalistów jako towar/ produkt
to śmieszne stawianie problemu
problem stanowi - ODZEW
ODZEW na pracę a nie liczby i cyfry - zresztą była o tym już tu mowa i pisać w kółko o0 tym samym nie ma sensu
Poczytaj co i jak kto tu pisze na forum, co i jak kto pisze na różnych FB , dostosuj to nieco do wieku i poziomu doświadczenia w kontaktach międzyludzkich - wyciągnij wnioski.
Co wiesz o działach poświęconych Przeznaczeniu na tym forum? Prawie nic bo prawie nigdy tam cie nie było i prawie nic tam nie napisałeś.
Cytat:Wiesz że mało mnie w tym momencie to interesuje? Pewnie zaczęło by gdybyś zaczął przestrzegać tego regulaminu
tym razem trolling - kolejne 30%
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"