15.10.2016, 09:58:10
(15.10.2016, 09:08:12)Memorius napisał(a): tak znam google, też korzystamsam znajdź, odrobina wysiłku nikomu nie zaskodziła
jakiś konkretniejszy link?
(15.10.2016, 09:08:12)Memorius napisał(a): właśnie - TO FB zostało zlikwidowaneFB istnieje
aha, nadal nie odpowiedziałeś na pytanie jakie postawiłem odnośnie FB
(15.10.2016, 09:08:12)Memorius napisał(a): od ilu lat gra jest dozwolona? od tylu co Rayman?
to już zawęża pole dyskusji , choć naturalnie nie do końca
tak przy okazji - stanąłeś w obronie - bardzo ładnie
może jednak odpowiesz na pytanie czemu tak cię oburzył fakt, że odbanowałem Polo?
i dopytywałeś się w kilku tematach o przyczyny? czym ci tak przeszkadzało jego odbanowanie?
bo mnie w ostatecznym rozrachunku nie mimo że szkalował mnie w necie , mnie, a nie ciebie
jak większość gier.
Nie stanąłem w niczyjej obronie, po prostu zwaracam uwagę na fakt że problem jest coś innego.
Odbanowanie Polo było oczywiście wbrew regualminowi dostał bana, więc poiwnien czekać aż czas mini tak jak wszystkich miałem również obiekcje do obanowania Oposa ale twierdziłeś że dostarcza ci danych wywiadowczych, które ja miałem gdzieś. Jęsli odbanowujesz jednego to odbanuj wszystkich traktuj równo wszystkich użytkowników.
(15.10.2016, 09:08:12)Memorius napisał(a): jeszcze raz powtarzam - nie narzekamy na pobieraność Przeznaczenia , zapewne też nie będzie narzekań na pobieralność Ludzi z GD czy Returning2 . Zapewne gorzej gorzej to wygląda w przypadku G1 ER, ale to kwestia podejścia do tego samego AutoraSkoro dla ciebie ona niema znaczenia to dlaczego tak je kontrolujesz?
żadna ekipa modderska nie czerpie z wydanych przez siebie modyfikacji żadnych gratyfikacji materialnych, ponadto żadna nie stawia sobie za cel konkurowanie z jakimiś tam innymi grami wydanymi przez profesjonalistów jako towar/ produkt
to śmieszne stawianie problemu
problem stanowi - ODZEW
ODZEW na pracę a nie liczby i cyfry - zresztą była o tym już tu mowa i pisać w kółko o0 tym samym nie ma sensu
Poczytaj co i jak kto tu pisze na forum, co i jak kto pisze na różnych FB , dostosuj to nieco do wieku i poziomu doświadczenia w kontaktach międzyludzkich - wyciągnij wnioski.
Co wiesz o działach poświęconych Przeznaczeniu na tym forum? Prawie nic bo prawie nigdy tam cie nie było i prawie nic tam nie napisałeś.
Oczywiście że problem stanowi ODZEW co idzie w parze z liczbą użytkowników do których mod dotarł co można zmierzyć za pomocą pobieralności, w tak małej społeczności jakie tworzy to forum bardzo widoczni są osobnicy "wyróżniający" się, hejtujący tutaj każdy hejt ma znaczenie a więc gdyby było więcej użytkowników "dzieciarnia" była by mniej widoczna a hejty niknęły by w fali pozytywnych komentarzy. A mniej użytkowników jest dlatego że jest ogromna konkurencja.
(15.10.2016, 09:12:40)Memorius napisał(a):Cytat:Wiesz że mało mnie w tym momencie to interesuje? Pewnie zaczęło by gdybyś zaczął przestrzegać tego regulaminu
tym razem trolling - kolejne 30%
A co to ma wspólnego z tolingiem ? Mówię prawdę i mogę przedstawić dowody, zresztą czy trzeba?każdy widzi co robisz.