15.10.2016, 17:10:25
(14.10.2016, 12:42:45)Memorius napisał(a): Widzisz Maniaks.
Ty jesteś bardzo cwany.
Nie odnosisz się wprost do konkretnego naruszenia Regulaminu, trollujesz bardzo umiejętnie, twoje ataki na mnie są subtelne, wysublimowane z naciskiem na uwypuklenie aspektów moralno-etycznych.
Tylko raz wpadłeś w małą pułapkę przy
Cytat:Ale człowiek, który chamsko komentuje i obraża innego człowieka,
Wskaż konkretne cytaty wskazujące, że zostałeś tu przez mnie chamsko skomentowany i obrażony.
Przeproszę.
Jeśli nie wskażesz to będzie powód do przyznaniu ostrzeżenia za trolling w normalnym przewidzianym Regulaminem wymiarze.
Pamiętasz jak się zarejestrowałem i dodałem opinię w wątku z tym gościem, Co na temat Przeznaczenia nagrał film na YouTube? Tam poczułem się obrażony, chociaż wyraziłem tylko swoja opinie w normalny, grzeczny sposób.
Był jeszcze wątek, w którym pisałem o tym, że mam problem z pokonaniem scierwojada na początku, ale nie mogę go znaleźć teraz na telefonie. Może już został usunięty. Cholera wie.
Może za bardzo przesadzam z tym wszystkim, ale to efekt tego, ze tak niesprawiedliwe mnie sklasyfikowales na samym początku, jak pisałem, ze nie mam tyle czasu na granie, co inni oraz że moj styl gry może się różnić nieco od Waszego. A przyszedłem tutaj tylko by zasięgnąć rady mądrzejszych ode mnie.