22.10.2016, 14:14:46
Panowie, istnieje jakiś kod na przywołanie gwardzisty Trzebora? Próbowałem unikać konsoli jak ognia, dlatego dwukrotnie musiałem powtarzać grę od początku, ostatnio z powodu zniknięcia Xardasa, też byłem zmuszony nadrobić z 5 godzin gry, byleby tylko konsoli nie używać, ale teraz chyba nie mam innego wyjścia. Facet leżał nieżywy po przyjściu do zamku w 4 rozdziale na murze, ale prawdę mówiąc nie przejąłem się jego losem zbytnio, bo nie sądziłem, że Trzebor, który jest jednym z wielu gwardzistów na zamku będzie mi jeszcze do czegoś potrzebny, dlatego nie zamierzałem wczytywać gry do nie wiadomo jakiego save'a sprzed jego śmierci, tym bardziej, że nie wiedziałem, kiedy do tego incydentu dokładnie doszło. Prawdopodobnie spadł z dość dużej wysokości na dół do orków, a jego ciało pojawiło się na murze. W każdym razie ja się do tego z pewnością nie przyczyniłem, ewentualnie, w co wątpię, zrobiłem to nieświadomie. Tak czy siak mleko się wylało. Podejrzewam, że wątek z Magnatem Wrzodem jest jednym z najciekawszych, znając moje szczęście, ale może jest to tylko zadanie poboczne, dla którego nie warto ryzykować pojawienia się błędów z powodu użycia konsoli. Jakieś rady?