12.11.2016, 20:09:33
Zacznę od tego że nie ukończyłem gry a jedynie ją napocząłem jeśli mogę tak się wyrazić. Problem jednak nie tkwi w modzie ale w moim sprzęcie ;/ Już w G2:NK mi strzykało na najniższych ustawieniach, teraz jest gorzej... Da się grać ale moje pudło się buntuje i coraz częściej odmawia posłuszeństwa więc muszę go spacyfikować formatem i może to coś pomoże - przynajmniej taką mam nadzieje. Jeżeli to nic nie da to poczekam z przejściem Przeznaczenia na nowy sprzęt, na który już najwyższy czas się zdecydować. Teraz przejdę do mini oceny modyfikacji a przynajmniej 1R. Chociaż przeszedłem tylko 1R i troszkę pozwiedzałem w drugim to wiem że wiele jeszcze przede mną ale po tym co widziałem/przegrałem muszę przyznać że odwaliliście kawał dobrej roboty. Grało mi się na prawdę dobrze, zadania były ciekawe i wymagały czasem nieco pomyślunku co jest na wielki plus. Utrudniliście też nieco rozgrywkę co też się wam chwali bo nie ma to jak dobre wyzwanie. Grałem postacią pod zręczność i grało mi się dobrze, nie miałem na co narzekać jak co poniektórzy jak widziałem. Chciałem podziękować za waszą ciężką pracę bo na pewno jeszcze wrócę do Przeznaczenia i to nie jeden raz, ogólnie dobra robota i oby tak dalej ;)