13.11.2016, 21:41:46
Memorius, szczerze powiedziawszy nie spodziewałem się, że takie było zamierzenie wątku Cząstki Duszy. Ktoś z góry określiłby Pana z Wieży za pewnego rodzaju małostkowego, jakiegoś jajcarza albo coś w ten deseń... Zwykła zupa i pogrzebacz, kto by pomyślał. Widać nie każdego cieszą proste, przyziemne rzeczy/tematy, a tutaj popracowaliście nad dialogiem łamiącym temat tabu. Większość tutejszych "konsumentów" jest takich, że tylko oczekują na premierę, a potem rychło w czas jęczą nad każdym zadaniem "gdzie mam znaleźć to/tamto/sramto/owamto". Mi serce trochę rozkleiło pożegnanie z Rhenem i Gorem, choć do tego pierwszego miałem większy sentyment ze względu na moje upodobanie do odwołań do innych modyfikacji i prawie całkowicie ograny Piratenleben. Ale gdybym był osobiście NPC XD w lore Gothica to dałoby ostatnie życzenie Pana z Wieży do myślenia. Nie trzeba było go spełniać, a jednak chęć zdobycia czegoś jest silniejsza.
Tak w gwoli to mógłbym się jeszcze rozpisać o materializmie i konsumpcjonizmie XD ale chyba byłaby to przesada. Po raz kolejny zaskakujecie!
Osobiście poleciłbym wykonać wszystkie wykonalne zadania już w pierwszym rozdziale, i kolejno otrzymane w rozdziałach następujących wykonywać w tymże, w którym się ono otrzymało. Chłopakom udało się wpleść satysfakcjonującą ilość zadań na każdy rozdział, więc zanim wrócicie na wątek główny, nasycicie się porządną dawką ciekawych zleceń.
Tak w gwoli to mógłbym się jeszcze rozpisać o materializmie i konsumpcjonizmie XD ale chyba byłaby to przesada. Po raz kolejny zaskakujecie!
Osobiście poleciłbym wykonać wszystkie wykonalne zadania już w pierwszym rozdziale, i kolejno otrzymane w rozdziałach następujących wykonywać w tymże, w którym się ono otrzymało. Chłopakom udało się wpleść satysfakcjonującą ilość zadań na każdy rozdział, więc zanim wrócicie na wątek główny, nasycicie się porządną dawką ciekawych zleceń.