03.12.2016, 23:59:52
(03.12.2016, 23:39:08)BELLZARR napisał(a): a po przeczytaniu ilu książek aktywnie wzięliście udział w dyskusjach na internecie na ich temat, albo do ilu autorów tych książek wysyłaliście podziękowania i Wasze opinie o tym, co przeczytaliście? Choćby raz, już nie mówiąc, że co chwila, co kilka dni...Oni mają z tego inne swoje profity np. KASA.
(03.12.2016, 23:39:08)BELLZARR napisał(a): Spodziewaliście się, że mody do Gothica uczynią z Was bogów? Że będziecie uwielbiani i zalewani podziękowaniami, opiniami i komentarzami wszelakich aspektów modyfikacji??? Serio? Na planecie, na której większość ludzi szczyci się najwyższą formą IGNORANCJI??? I GŁUPOTY??? Poważni jesteście czy tego nie wiedzieliście?Nie chodzi o Uwielbianie i Wychwalanie tylko o 3-4 zdania opinii, nawet racjonalnej krytyki. Tym bardziej że my nie robimy tego tak jak "PISARZE" dla pieniędzy, tylko za darmo dla was.
(03.12.2016, 23:39:08)BELLZARR napisał(a): a nie o innych (np.ja bardzo mało piszę, w realu tyle samo mówię, a odzywam się dopiero, jak ukończę całą grę/moda, poza tym zwykle o nic nie pytam, gram po swojemu, nie szukam pomocy przy niczym prawie, poza mega trudnymi rzeczami, których jest zwykle niewiele, o tym nie pomyśleliście, więc mógłbym czuć się urażony taką postawą, gdyby nie IGNORANCJA, która pozwala uniknąć cierpienia, tak, jest dobra i zła! Oczywiście, szło mi tylko o Gothica i forum, nie o życie prywatne!)Zeby udzielać się na forum nie trzeba tylko pytać. Można na dużo tematów podyskutować podczas trwania gry np. " opisanie swojego buildu postaci, kim zamierzasz grać itp.
(03.12.2016, 23:39:08)BELLZARR napisał(a): Dlatego właśnie powinniście wyluzować i zaakceptować, co się dzieje i jaki ten świat jest (REALNY!!!)Najpierw piszesz że
(03.12.2016, 23:39:08)BELLZARR napisał(a): Ludzie ignorują własny głos duszy i wątpliwości, które mają słuchając co niedziela kolejnego kazania, a idzie o CAŁE ICH ŻYCIE,A potem mówisz, żebyśmy my też to ignorowali, gdy nas własny głos duszy podpowiada że tak nie powinno być i trzeba coś z tym zrobić ? Ja jestem człowiekiem który woli działać i próbować coś zmienić niż siedzieć i olać to bo przecież " taki jest świat". Świat jest taki właśnie przez to że większość ludzi luzuje i akceptuje to zamiast się buntować i walczyć, pokazać co jest złe.
Więc nie obraź się że nie zgodzę się z tobą z połową wypowiedzi. Tak ludzie są Głupimi ignorantami, ale to nie oznacza że my musimy to akceptować, i być dla nich łagodni, Otóż nie, największe czyny i zmiany osiąga się poprzez przelaną własną krew i pot, próbowaniem do upadłego, rozmawianiem, tłumaczeniem i stawianiem własnych warunków. Gdyby nie istnieli udzie zdolni do tego dalej żyli byśmy w średniowieczu zapewne, z własnymi niewolnikami w domach, bądź sami byśmy nimi byli, ale w końcu ktoś powiedział dosyć i się przeciwstawił temu i walczył o zmianę zamias " Zaakceptuje to takie jakie jest, przecież ŚWIATA nie zmienię "
Jestem symbolem CHWAŁY... Jestem MISTRZEM ARENY...