06.01.2017, 22:39:29
(06.01.2017, 22:17:04)Parmez napisał(a): Wiecie co bo duzo zadan jest tak bez sensu w stylu " chodz po miescie i zaczepiaj kazdego a moze sie uda" dopiero teraz robie wiekszosc zadan bo bohater jest na tyle silny zeby biegac po calym swiecie.. i dlaczego dziennik jest praktycznie nie przydatny? Po to on jest zeby zapisywal wazne kwestie. I nie pisac pierdol w stylu "trzeba czytac dialogi". Bo przy grze na 200h gowno to daje. Wszystkie czytam ale nie siedze 24h przy kompie zeby je zapamietac. Wiele zadan robi sie przypadkowo niestety.1. Faktycznie czasem jest ciężko wykonać jakieś zadanie, przez brak informacji w dzienniku, zwłaszcza jak nie gra się na bieżąco, sam na to narzekałem, ale podobno to zabieg celowy, na szczęście jest forum, gdzie zostało odpowiedziane niemal każde pytanie dot. zadań. Nie widzę problemu.
2. Było wspominane, aby pod koniec rozdziału czyścić dziennik, choćby nawet w temacie z Downloadem. #3 post. Wtedy naprawdę ciężko jest coś ominąć.
3. Od około połowy rozdziału pierwszego, przy dokładnej grze nasza postać już nie powinna mieć problemów z resztą zadań z pierwszego rozdziału. Na tym etapie problemem mogą być tylko nieliczni przeciwnicy, których z reguły można pominąć, a jeśli nie to jest Gor/zwoje bryły lodu/korzenia/inne triki.
4. To prawda, że sporo jest biegania, jak napisał Memorius bardzo przydatne są mikstury, których ja używałem masowo.
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Nothing shall forestall... my return.