22.01.2017, 18:24:54
Cytat:AI_Output(other,self,"DIA_Addon_BDT_10014_Thorus_Zeit_15_00"); //Nie pamiętasz mnie? Ze Starego Obozu?
AI_Output(self,other,"DIA_Addon_BDT_10014_Thorus_Zeit_12_01"); //Jesteś jednym z więźniów? A może byłeś jednym z moich strażników Co z tego?. Wydaje ci się, że teraz jesteśmy sojusznikami?
AI_Output(self,other,"DIA_Addon_BDT_10014_Thorus_Zeit_12_02"); //Nie, nie wydaje mi się.
AI_Output(self,other,"DIA_Addon_BDT_10014_Thorus_Zeit_12_03"); //Może to ty obaliłeś Barierę... może to ty zabiłeś moich kumpli.
AI_Output(self,other,"DIA_Addon_BDT_10014_Thorus_Zeit_12_04"); //No i co z tego?
AI_Output(self,other,"DIA_Addon_BDT_10014_Thorus_Zeit_12_05"); //Te dni już minęły.
tak mówi Thorus
Zastanawiam się grekoimper czy w życiu przeczytałeś jakąkolwiek książkę i w jaki sposób zdawałeś z klasy do klasy z przedmiotu język polski.
To, że nie umiesz napisać ani jednego zdania poprawnie w języku polskim to już dokazałeś wcześniej.
Teraz dokazałeś, że nie umiesz myśleć logicznie.
Nie zaśmiecaj tematów swoimi gówno wartymi uwagami i przemyśleniami.
Dalej tłumaczyć co powiedział Thorus i jakie znaczenie ma krótkie zdanie Co z tego?
w tym całym sarkastycznym wywodzie Thorusa z G2 NK?
Cytat:Sporo jest takich momentów gdzie np dostajemy znalezienia /zabicia tyle że my już to wcześniej zrobiliśmy . jak jak informujemy że to mamy/ że to wykonaliśmy to kolejne rozmowy są o informację o ten przedmiot/osobę np gdzie to się znajdujebo ogólnie G2 NK był tak skonstruowany że to było możilwe i w pewnych sytuacjach trzeba było to oczywiście zachować zgodnie z oryginałem
w KILKU przypadkach jest tak również dla pewnych zadań dodanych w Przeznaczeniu i co z tego?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"