19.02.2017, 17:08:39
Poczytałem trochę "po łebkach" wasze posty więc i Ja coś napiszę. Po pierwsze i najważniejsze to Ja wam z całego serca dziękuję że pracujecie nad modami i tłumaczeniami do modów. Gram w gothica odkąd wyszła pierwsza cześć. Gothica mam zawsze gdzieś na dysku bo to chyba w ogóle najlepszy rpg jaki powstał (choć zdania są różne). Gram w mody bo w ciągu tych kilkunastu lat przeszedłem wszystkie części niezliczoną ilość razy. I właśnie moim zdaniem najlepsze mody to te rozwijające fabułę, poruszające wątki wcześniej pominięte. Po returningu nie spodziewałem się że ktoś w ogóle jest w stanie zrobić coś bardziej rozwiniętego, aż dowiedziałem się o Przeznaczeniu. Tego właśnie gracze oczekują moda który daje do myślenia a wyciśnięcie z niego ile się da zajmie pół roku. Zainteresowanie nie padnie jeśli będą takie ekipy jak wasza bo stworzyliście coś OGROMNEGO a najbardziej zniechęcają do gry "gówna" które przechodzi się w 2h bo cała fabuła to 5 zadań. Trzymam za was kciuki róbcie twórzcie pracujcie we własnym tempie, prawdziwi fani poczekają.