01.04.2017, 08:00:03
Mówicie kurwa o jakimś Community, a proste pytanie Makku w temacie Świątynia Śniącego wisiało bez odpowiedzi wczoraj od 13 godziny.
Tłum znafców się przez forum przewalił, ale chętnego by mu odpisać nie było.
To po chuj przychodzicie na forum udając kogoś z Community tej gry?
Żeby powisieć na stronie głównej i napawać się swoją elitarną zajebistością?
Ploty zebrać i gównoburzom pokibicować?
Ostatnio zauważyłem, że to zjawisko się nasila.
Tymczasem żenua, bo z dużej liczby kwietniowych rejestracji zostało tylko dwóch, którzy cokolwiek napisali .
Całych 6 postów od userów zarejestrowanych w kwietniu.
Odnoszę wrażenie, że dla większości gra jest za trudna i coś tam zaczną, potem jest zbyt pod górkę i uciekają z płaczem... randomki.
I dla kogo tu coś tworzyć?
Chyba tylko dla Elity, a taki był płacz i machanie łapkami ,że "jak można tworzyć Elity!".
Ci co tak krzyczeli grają teraz ponownie w Tetris na srajfonkach, ale problem funkcjonalności Community pozostał.
Tłum znafców się przez forum przewalił, ale chętnego by mu odpisać nie było.
To po chuj przychodzicie na forum udając kogoś z Community tej gry?
Żeby powisieć na stronie głównej i napawać się swoją elitarną zajebistością?
Ploty zebrać i gównoburzom pokibicować?
Ostatnio zauważyłem, że to zjawisko się nasila.
Tymczasem żenua, bo z dużej liczby kwietniowych rejestracji zostało tylko dwóch, którzy cokolwiek napisali .
Całych 6 postów od userów zarejestrowanych w kwietniu.
Odnoszę wrażenie, że dla większości gra jest za trudna i coś tam zaczną, potem jest zbyt pod górkę i uciekają z płaczem... randomki.
I dla kogo tu coś tworzyć?
Chyba tylko dla Elity, a taki był płacz i machanie łapkami ,że "jak można tworzyć Elity!".
Ci co tak krzyczeli grają teraz ponownie w Tetris na srajfonkach, ale problem funkcjonalności Community pozostał.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"