03.04.2017, 23:00:45
(03.04.2017, 22:37:57)Lewkooo napisał(a): Token - szkoda, że na takie przemyślenia cię nie naszło podczas robienia Horrendum
No, no, popisałeś się po raz kolejny, Lewkooo.
Memorius jak widzisz mimo naprawdę wielu obowiązków związanych z pracą w DT podejmuje ciekawą i merytoryczną dyskusję, jak przystało zresztą na członka tego, cieszącego się zresztą zasłużoną renomą, Teamu. Ty zaś takim postem stawiasz Ekipę w nie najlepszym świetle, co więcej wywlekając robocze sprawy Epilogu do załatwiania jakichś swoich emocjonalnych młodzieńczych buntów. Nie wiem jak Szefostwo, ale ja bym wyciągnął na waszym miejscu jakieś konkretne wnioski. Ponadto twój post zasługuje na warna, ale to również należy do Moderatorów, więc nie będę się wtrącał. Powtórzę po raz wtóry taką dobrą radę - nie masz nic mądrego do napisania, nie pisz. Przepraszam za offtop, ale poczułem się zobligowany do odpisania.
Zastanawia mnie taka rzecz - na ile w Przeznaczeniu ingerowaliście w zeny z Globala RU, czyli tereny za palisadą, ŚŚ, Cmentarzystko itp. Zapewne w kwestii rozmieszczenia niektórych znaczących przedmiotów oraz w rozmieszczeniu NPC wraz z rutynami a także potworów - sporo. Ale zapewne też większość jest zostawiona 'jak była'? Chodzi mi o np. jakieś śmieciowe przedmioty, czy też ogólne ingerencje na poziomie budowy zena.