16.05.2017, 17:46:03
(16.05.2017, 15:47:00)Dinozaur7 napisał(a): Żebyś wiedział jaka tu była burza na premieręJakby było o co Przecież to mod.
(16.05.2017, 15:51:09)Memorius napisał(a): (...)Toś mnie pocieszył... Nadzieja w tym, że rzadko w Gothicu na bugi narzekam.
Została usunięta ponieważ powoduje logiczne bugowanie pewnych dialogów i sposobu wykonania zadań w początkowej fazie.
(...)
W jakich konfiguracjach jakich gildii takie wejście buguje grę nie wiem, nie chciało mi się tego sprawdzać.
Możliwe, że przy skrupulatnym rozegraniu problemów żadnych nie ma.
(16.05.2017, 16:06:40)Memorius napisał(a): ale nie nooby i lamerzy wola wchodzić od tyłu bo ta"był exp"Ale ja nie zamierzam ukrywać, że jestem noobem, jeżeli chodzi o gry.
był, ale nie ma
ciekawe jak potem wyglądają dialogi z Izydorem , gdy oblatamy miasto dostaniemy się do Lorda Andre albo zostaniemy czeladnikiem i mamy chęć wyjść ponownie ta bramą.
Moim zdaniem niezbyt logicznie.
Przeznaczenie to gra , w którą gra się tak, jak w G2 NK po raz pierwszy.
Ta droga dostania się do miasta była po prostu ciekawsza i trudniejsza.
Exp to naprawdę nie problem. Dokonałem wyboru, okazał się mniej "explodajny" i wszystko. Raz wygrywasz, raz przegrywasz... Tym razem przegrałem
Rada, żeby grać w Przeznaczenie jakbym nic nie wiedział o grze, może i dobra, ale nierealistyczna. Ty o tym wiedziałeś, to nie próbowałeś się dostać w inny sposób do miasta, ale ciekawe jak np. datki Darionowi dawałeś. Od razu po 200, czy jednak 100, 50, 100, 100, 100 i tak do 1050? Przecież to wykorzystanie wiedzy z podstawki.
Ale to szczegóły, zamierzam nadal bawić się modem. Zapowiada się ciekawie, a przy tak dużym modzie, niejedno jeszcze zwalę na pewno.
Przy okazji, przez bramę, da się wyjść normalnie, a gdy wracamy Izydor zagaduje i można się z nim dogadać, żeby wpuścił do miasta.
PS