28.05.2017, 22:40:33
(28.05.2017, 22:33:52)Memorius napisał(a): wiesz Klimek, jest takie forum
Hmmm...
Konta z zerową ilością postów usuwać np po dwóch miesiącach a nie po jednym dniu. Jakiś tam porządek trzeba trzymać, jakbym miał forum też nie chciałbym się chwalić "dużą ilością zarejestrowanych użytkowników" i również usuwałbym takie widmowe konta aby nie zawalać bazy danych.
Niemal każdy kto tu się rejestruje zaczyna od pisania prośby o pomoc w jakimś zadaniu, ja też chyba tak zaczynałem. Ale jak ktoś widzi, że jest na forum zwyczajnie dobra atmosfera nawet w temacie o pomoc to i później coś więcej od siebie doda. Nie da się jednak pisać wszystkiego w nieskończoność. Wydaje mi się jednak, jak już Przeznaczenie i Epilog zostaną ograne tak dokładnie jak swego czasu Gothic to również będą tak rozbierane na czynniki pierwsze jak oryginał. Widzieliście ile tematów jest np na forum Gothic Site w działach dyskusje? Co prawda teraz te dyskuje sporo odbiegają merytoryką od tego co było jakieś 10 lat wcześniej ale to oznacza, że na wszystko trzeba czasu, to forum również się zapełni płotkami, które nawet pewnie zaczną zakładać nowe tematy dyskusyjne albo może nawet zacząć pisać opowiadania, własne wizje dalszych losów Khorinis oparte na lore Przeznaczenia.
Cierpliwości! Niczego nie da się osiągnąć wszechobecnym wylewaniem żalu, że ludzie już teraz nie spełniają jakichś oczekiwań. Byłem bardzo młody jak pierwszy Gothic ujrzał światło dzienne. Czy on też od razu czy nawet rok po premierze był tak rozrywany na forach i czy były prowadzone o nim takie analityczne dyskusje?