03.06.2017, 11:35:51
Podjęte zostały pewne działania.
Teraz tak.
Mnie kwestia tego czy innego moda, Iliady czy Odyssei interesuje o tyle o ile.
Mnie interesuje to, żeby jakaś rozhulana po srajfonkach, fejsbuczkach, pesudofachowych śmieciowych forach gówniażerka nie marnowała efektów pracy metka i smoxa, osób godnych szacunku nie tylko z racji wieku, ale i tego co zrobili dla tłumaczenia modów do gier z języka rosyjskiego w tym dla Gothic.
Oni poświęcają swój czas wolny wtedy, gdy łapiecie w parku za cycki koleżanki z sąsiedniej klasy czy akademika.
Jak się wkurwię, to tak to z nimi załatwię, że chuja dostaniecie a, nie tłumaczenie Odyssei czy czegokolwiek.
Nikt nie będzie się wspinał po ich plecach w jakichkolwiek rozgrywkach.
I ci, co mnie znają wiedzą, że mogę to zrobić, bez mrugnięcia okiem.
Mam nadzieję, że kurwa dotarło to do co niektórych przynajmniej.
Teraz tak.
Mnie kwestia tego czy innego moda, Iliady czy Odyssei interesuje o tyle o ile.
Mnie interesuje to, żeby jakaś rozhulana po srajfonkach, fejsbuczkach, pesudofachowych śmieciowych forach gówniażerka nie marnowała efektów pracy metka i smoxa, osób godnych szacunku nie tylko z racji wieku, ale i tego co zrobili dla tłumaczenia modów do gier z języka rosyjskiego w tym dla Gothic.
Oni poświęcają swój czas wolny wtedy, gdy łapiecie w parku za cycki koleżanki z sąsiedniej klasy czy akademika.
Jak się wkurwię, to tak to z nimi załatwię, że chuja dostaniecie a, nie tłumaczenie Odyssei czy czegokolwiek.
Nikt nie będzie się wspinał po ich plecach w jakichkolwiek rozgrywkach.
I ci, co mnie znają wiedzą, że mogę to zrobić, bez mrugnięcia okiem.
Mam nadzieję, że kurwa dotarło to do co niektórych przynajmniej.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"