07.08.2017, 08:17:30
Cytat:3. Nie wiem jakim sposobem, ale nie dostałem misji z zarekrutowaniem Fortuno do nowicjuszy wody - ktoś mi może powiedzieć, jak i kiedy się ta misja zaczyna?
5. Nie wiem też jednej rzeczy - po co winko biesiadne czy likier na kościach jest? Kto, kiedy i jak może się dostać do byłej gospody w krainie lodu? (bo tam klucza trzeba)
odnośnie pkt5 - czy wszystko zawsze musi miec konkretne zastosowanie?
nie lubicie czasem łyknąć coś nowego?
odnośnie Fortuno - te jest zadanie gildyjne Maga Wody i tylko Mag Wody je dostaje
Mag Wody dowiaduje się o Jarkendarze i sprawach obozu na bagnie znacznie więcej, niż gracz innych gildii, bo większość zadań Maga Wody dotyczy właśnie Jarkendaru
Około 30% nowych dialogów w Obozie Kruka można poznać tylko grając Magiem Wody.
W kwestii samego Kruka - o czym bohater ma z nim rozmawiać poza tym , o czym rozmawia ?
Mroczny zna jego historię zanim go zabije ze specjalnego zadania przecież.
co do Eleny - fakt , można było coś więcej napisać dla niej , ale wcześniej nikt jakoś nie zgłaszał podobnej uwagi dla G2 P
Cytat:Wszyscy tracili głowy nad demonicznymi ostrzami, a nikt z Mrocznych słowem nie napomknął, że fajnie iż zdobyłem Szpon
to akurat był zabieg celowy, żeby nie rozwadniać fabuły, ponadto było to bardzo trudne doz robienia skryptowo w sytuacji wielowariantowych opcji dla samego Szponu - oddanie, zachowanie jako miecza, zachowanie jako rozbudowującej się runy..
tak przy okazji to chyba jeszcze nikt nie zagrał tak,że zrobił w wątku MZ ze Szponu przepotężną nową runę z nowymi efektami specjalnymi i wielostopniowym jej doskonaleniem, aż do finału - Zemsta Beliara
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"