18.09.2017, 19:21:52
Nie, właśnie że tak nie jest.
To są dwa oddzielne dialogi z dwoma pojawiającymi się zadaniami.
Zadanie z przyprowadzeniem nowych Myśliwych dostaje KAŻDY kto pogada z Alhenem.
Jest to prosty skrypt dwóch niezależnych od siebie dialogów wynikających z pierwszej rozmowy.
Kim jesteś?
blabla
//Co słychać w obozie?
i od razu dostajemy zadanie
i wpis
"Aby pomóc Stowarzyszeniu muszę przyprowadzić do obozu nowych myśliwych.");
dialog drugi
"Chciałbym przyłączyć się do Stowarzyszenia Myśliwych."; jest uzależniony od tego czy dostaliśmy zadanie z przystąpieniem od Midlasa gdy poleca pogadać z Myśliwymi
z obu opcji wyboru ostatecznie wynika element zadaniowy zakończony wpisem
"Żeby przekonać Alhena, że jestem prawdziwym myśliwym, muszę przynieść mu cztery skóry wargów.");
nie ma żadnego zadania o skórach - było kiedyś do pradawnych czasów pojawienia się wersji 1.2 , albo jeszcze wcześniej oraz było w Global PL.
REALNIE Alhen zawsze daje tylko jedno nowe zadanie zakończone wpisem do dziennika - o sprowadzeniu nowych Myśliwych
nie rozumiem do czego ma prowadzić ta dyskusja - może lepiej wpisy poczytać zadaniowe?
To są dwa oddzielne dialogi z dwoma pojawiającymi się zadaniami.
Zadanie z przyprowadzeniem nowych Myśliwych dostaje KAŻDY kto pogada z Alhenem.
Jest to prosty skrypt dwóch niezależnych od siebie dialogów wynikających z pierwszej rozmowy.
Kim jesteś?
blabla
//Co słychać w obozie?
i od razu dostajemy zadanie
i wpis
"Aby pomóc Stowarzyszeniu muszę przyprowadzić do obozu nowych myśliwych.");
dialog drugi
"Chciałbym przyłączyć się do Stowarzyszenia Myśliwych."; jest uzależniony od tego czy dostaliśmy zadanie z przystąpieniem od Midlasa gdy poleca pogadać z Myśliwymi
z obu opcji wyboru ostatecznie wynika element zadaniowy zakończony wpisem
"Żeby przekonać Alhena, że jestem prawdziwym myśliwym, muszę przynieść mu cztery skóry wargów.");
nie ma żadnego zadania o skórach - było kiedyś do pradawnych czasów pojawienia się wersji 1.2 , albo jeszcze wcześniej oraz było w Global PL.
REALNIE Alhen zawsze daje tylko jedno nowe zadanie zakończone wpisem do dziennika - o sprowadzeniu nowych Myśliwych
nie rozumiem do czego ma prowadzić ta dyskusja - może lepiej wpisy poczytać zadaniowe?
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"