13.10.2017, 14:06:23
(13.10.2017, 12:15:28)Memorius napisał(a):(13.10.2017, 11:24:50)Klimek napisał(a): Radzę wczytać zapis przed jego zabiciem jak taki masz i grać tak aby go nie zabić.Klimek nie wprowadzaj zamieszania
skoro jest Czarnym Jastrzębiem i wydał złodziei (to wynika z tego, że został zaatakowany) to Atilla do niczego nie jest potrzebny
ja naprawdę nie rozumiem jak taka oczywista akcja logiczna przerasta większość graczy
pozostaje też pytanie po co ty faron pchasz się do kanałów jak jesteś członkiem wrogiej Złodziejom frakcji?
Ależ nie jestem!
Może od początku. Pobiłem Moe. Potem on powiedział że jego szef chce się spotkać o północy u kardifa. W międzyczasie zrobiłem misje dla Jory z targu ze złodziejem Rangaru chyba. Wydałem go straży... Sorki chyba go zabiłem a potem wydałem Andre. Potem spotkałem się z tym szefem Moe - szefem czarnych jastrzębi i powiedziałem mu że nie chce z nim pracować. A potem poszedłem do Attyli i tak jak pisałem wyżej miałem standardowy dialog chyba taki sam jak w czystym NK. No i go załatwiłem na cacy. Teraz widzę że to może być wina tego że zabiłem Rangaru. No nic najwyżej wrócę do starego Sava. Pozdrowionka.