02.11.2017, 11:05:02
ostatnia dyskusja w sb na temat BG - dyskusja jak dyskusja, były i głupsze i ciekawsze...
natomiast Jastrząb
Myślę, że takie pierdolenie powinieneś zachować dla siebie, Jastrząb.
My tu kurwa nie jesteśmy od dostarczania rozrywek.
Przynajmniej na szczęście od jakiegoś czasu, gdy definitywnie przejrzeliśmy na oczy.
Tematu rozwijać nie będę, natomiast Jastrząb ban na 1 miesiąc za wkurwiające pierdolenie.
Przy okazji nieco gównianej rozrywki - "Memorius znów tłumi wolność słowa".
Pojawił się niedobry symptom.
Zapewne w skutek dyskusji w sb w dniu wczorajszym Tituf, którego można uznać za coś w rodzaju ambasadora forum DS na forum BG został przesunięty na forum tego teamu do grupy o niższych uprawnieniach i utracił dostęp do sb.
Dlaczego itd nie bardzo mnie interesuje.
Członkowie BG mają u nas dostęp nieograniczony do wszystkich opcji oraz tematów a także sb.
To się jednak zmieni, jeśli Tituf nie otrzyma ponownie dostępu do sb.
A zmieni się w ten sposób, że w ramach represalii trzech członków BG dostanie u nas bana na tak długo, aż sytuacja wróci do poprzedniego stanu.
natomiast Jastrząb
Cytat:Myślę że takie rozrywki sami powinniście im zaoferować, w końcu to wasi userzy, nie nasi
Myślę, że takie pierdolenie powinieneś zachować dla siebie, Jastrząb.
My tu kurwa nie jesteśmy od dostarczania rozrywek.
Przynajmniej na szczęście od jakiegoś czasu, gdy definitywnie przejrzeliśmy na oczy.
Tematu rozwijać nie będę, natomiast Jastrząb ban na 1 miesiąc za wkurwiające pierdolenie.
Przy okazji nieco gównianej rozrywki - "Memorius znów tłumi wolność słowa".
Pojawił się niedobry symptom.
Zapewne w skutek dyskusji w sb w dniu wczorajszym Tituf, którego można uznać za coś w rodzaju ambasadora forum DS na forum BG został przesunięty na forum tego teamu do grupy o niższych uprawnieniach i utracił dostęp do sb.
Dlaczego itd nie bardzo mnie interesuje.
Członkowie BG mają u nas dostęp nieograniczony do wszystkich opcji oraz tematów a także sb.
To się jednak zmieni, jeśli Tituf nie otrzyma ponownie dostępu do sb.
A zmieni się w ten sposób, że w ramach represalii trzech członków BG dostanie u nas bana na tak długo, aż sytuacja wróci do poprzedniego stanu.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"