14.12.2017, 17:34:31
Wątpię, czy istnieje taka wtyczka, a jeśli nawet, to Administracja stoi na stanowisku - "Im prostsze forum tym mniej możliwych błędów".
Skoro jest możliwość przejrzenia historii przyznawania PR u każdego z osobna to uważamy, że to w zupełności wystarczy.
32 jak dobrze policzyłem wyrazy do poprawy, nie licząc oczywiście interpunkcji, której wcale nie ma.
to niejaki winiar1120
jak widać wierny druh zawodnika piotrek1995 jn:
Od tej pory będę takie gówno kasował, zawodnik piszący w podobny sposób dostanie PODWÓJNĄ karę regulaminową za zaśmiecanie, a jak ktoś odpowie na taki post, dostanie podwójne 10%.
Skoro jest możliwość przejrzenia historii przyznawania PR u każdego z osobna to uważamy, że to w zupełności wystarczy.
Cytat:Wg Trzeba zabijac ta Vanese w gornym miescie. Ona i ten baron w domu wg nie atakuja Mnie. Bo tam wpis byl ze sedzia niechetnie chce zeby ja zabic bo chce zeby przed sadem stanela. A Ubilem wszystkich i Dialogu niema u saturasa tego mrocznego w krypcie ani u tego wiesniaka co wiadomosc od gora dal. A w czasie walki to ten straznik sedziego i ten drugi straznik zamiast cos pomagac to jeszcze mnie atakuja jak walcze z baronami i tez zadnego dialogu z nimi niema.
32 jak dobrze policzyłem wyrazy do poprawy, nie licząc oczywiście interpunkcji, której wcale nie ma.
to niejaki winiar1120
jak widać wierny druh zawodnika piotrek1995 jn:
Cytat:mam pytanie kogo mam powiadomić o zwycięstwie w górnym mieście co zlecił saturas nie mogę wulgara piratów lorda andre ani harada ani cavalorna i tez nikogo z wodnego kręgutego mrocznego maga który jest w krypcie strażników koło bramy ani magów ognia ani wody to kogo wiecie
Od tej pory będę takie gówno kasował, zawodnik piszący w podobny sposób dostanie PODWÓJNĄ karę regulaminową za zaśmiecanie, a jak ktoś odpowie na taki post, dostanie podwójne 10%.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"