30.12.2017, 12:59:01
Imperium Popiołów miał być w założeniu dynamicznym modem bitewnym , pełnym dymów, trupów bitew i potyczek z udziałem sporych grup NPC, szturmów i utrzymywania zdobytych pozycji, misji zwiadowczych i bardzo ostro zarysowanych postaci.
Czy sądzicie, że to można zrobić z jednym Konsultantem Zena?
Czy wiecie ile jejst pracy przy ustalaniu WP, rutyn , przemieszczeń , reakcji NPC itd?
Jakiego to wymaga stałego i ciągłego reżimu uczestnictwa członków Teamu w pracach prowadzonych praktycznie na żywo?
Gdy namówiony zostałem w jakiś tam sposób na Korzenie Zła ustaliłem pewien zakres czasu, który mogę na to poświęcić.
Został on wielokrotnie przekroczony i ja się po raz drugi na takie przekroczenia nie piszę.
Czy sądzicie, że to można zrobić z jednym Konsultantem Zena?
Czy wiecie ile jejst pracy przy ustalaniu WP, rutyn , przemieszczeń , reakcji NPC itd?
Jakiego to wymaga stałego i ciągłego reżimu uczestnictwa członków Teamu w pracach prowadzonych praktycznie na żywo?
Gdy namówiony zostałem w jakiś tam sposób na Korzenie Zła ustaliłem pewien zakres czasu, który mogę na to poświęcić.
Został on wielokrotnie przekroczony i ja się po raz drugi na takie przekroczenia nie piszę.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"