15.02.2018, 23:57:03
Zdecydowanie pierwszy raz w historii Sagi Destiny znalazłem takie miejsce, w którym jest tyle rozmaitych i bardzo ciekawych osobistości jednocześnie. Mieszkańcy dawnego obozowiska bandytów to społeczność bardzo zróżnicowana a każda postać skrywa w sobie pewne sekrety, których chęć poznania zapiera dech w piersiach. Z początku nieufni ale kroczek po kroczku bohater zyskuje zaufanie kolejnych osobistości i dowiaduje się o nich coraz więcej ciekawych faktów. Na pozór zwykły rzemieślnik okazuje się być najwyraźniej wybitnym uczonym, a brutalny wojownik wydaje się być kimś innym niż można by osądzić na pierwszy rzut oka. A jaką tajemnicę skrywa nieufne dziewczę albo podejrzany kupiec? Nie mogę się doczekać, aby do końca rozwikłać zagadkę tego miejsca.
I moim sercem targa teraz niepewność, bo czy okazanie miłosierdzia na pewno skończy się dobrze...? Nad tą decyzją wahałem się kilka długich i ciężkich chwil jednak podjąłem decyzję, jaką zapewne wielu z nas by podjęło. A czy będę jej żałował? Mam nadzieję, że nie ale to się oczywiście okaże.
I moim sercem targa teraz niepewność, bo czy okazanie miłosierdzia na pewno skończy się dobrze...? Nad tą decyzją wahałem się kilka długich i ciężkich chwil jednak podjąłem decyzję, jaką zapewne wielu z nas by podjęło. A czy będę jej żałował? Mam nadzieję, że nie ale to się oczywiście okaże.