09.03.2018, 13:25:32
Shoutbox archive
Simon
Ja wiem, że to macie gotowca, ale modyfikacji w dniu premiery odpowiada za siebie w całości. Poza tym nie widzę, żeby Paradoxal uważał się za jakąś wyrocznię, dobrze Wam radzi i ja też zwracam Wam uwagę na dziwne rzeczy moim zdaniem. Nie chcecie, nie słuchacie, ok, chcecie, słuchacie, bardzo mnie to ucieszy.
EX09 Mar 12:50
Tituf
wszystko da się logicznie wyjaśnić, ale zawsze znajdzie się ktoś, kto uważa, że to on ma tylko rację
mamy gotowy zen i łatwiej nam było zrobić jak jest... Moim zdaniem molo nie koniecznie musi być w całości z drewna.
EX09 Mar 12:42
Simon
A nie ma rację co do tego molo? Konstrukcja jest kamienna, a podpory drewniane. Molo powinno być moim zdaniem w całości drewna, a on podsunął Wam alternatywne, łatwiejsze rozwiązanie.
EX09 Mar 12:40
Tituf
gość plecie i nikomu to nie przeszkadza
i to o to chodzi a nie o nasyłanie
no proszę
konstruktywna krytyka o znajomości praw fizyki, bo molo powinno mieć kamienny podest
Simon
"kiedyś nasze Community zmiotłoby go ze sceny na TM w kilkanaście minut"
EX09 Mar 12:36
Jeśli chodzi o moderacje to większość pozostaje neutralna w stosunku do DS czy obecnego DT, także jak już mówiłem: Stale zapraszam na nasze forum.
EX09 Mar 12:35
Tituf
kogo nasyłać?
Simon
Gdzie? Ja ciągle jestem i czytam. Shadow Assasin wyraził konstruktywną krytykę, zwrócił uwagę na to, co mu się nie podoba w postach dotyczących Waszych modów. Czy to co strasznego, żeby nasyłać na niego ludzi? Moim zdaniem nie
EX09 Mar 12:34
tak?
prawdziwy ekspert
Cytat:
Simon
Ja wiem, że to macie gotowca, ale modyfikacji w dniu premiery odpowiada za siebie w całości. Poza tym nie widzę, żeby Paradoxal uważał się za jakąś wyrocznię, dobrze Wam radzi i ja też zwracam Wam uwagę na dziwne rzeczy moim zdaniem. Nie chcecie, nie słuchacie, ok, chcecie, słuchacie, bardzo mnie to ucieszy.
EX09 Mar 12:50
Tituf
wszystko da się logicznie wyjaśnić, ale zawsze znajdzie się ktoś, kto uważa, że to on ma tylko rację
mamy gotowy zen i łatwiej nam było zrobić jak jest... Moim zdaniem molo nie koniecznie musi być w całości z drewna.
EX09 Mar 12:42
Simon
A nie ma rację co do tego molo? Konstrukcja jest kamienna, a podpory drewniane. Molo powinno być moim zdaniem w całości drewna, a on podsunął Wam alternatywne, łatwiejsze rozwiązanie.
EX09 Mar 12:40
Tituf
gość plecie i nikomu to nie przeszkadza
i to o to chodzi a nie o nasyłanie
no proszę
konstruktywna krytyka o znajomości praw fizyki, bo molo powinno mieć kamienny podest
Simon
"kiedyś nasze Community zmiotłoby go ze sceny na TM w kilkanaście minut"
EX09 Mar 12:36
Jeśli chodzi o moderacje to większość pozostaje neutralna w stosunku do DS czy obecnego DT, także jak już mówiłem: Stale zapraszam na nasze forum.
Tituf
kogo nasyłać?
Simon
Gdzie? Ja ciągle jestem i czytam. Shadow Assasin wyraził konstruktywną krytykę, zwrócił uwagę na to, co mu się nie podoba w postach dotyczących Waszych modów. Czy to co strasznego, żeby nasyłać na niego ludzi? Moim zdaniem nie
EX09 Mar 12:34
(09.03.2018, 13:25:32)Simon napisał(a): Poza tym nie widzę, żeby Paradoxal uważał się za jakąś wyrocznię, dobrze Wam radzi
tak?
prawdziwy ekspert
Cytat:
Cytat:Pograłem chwile i stwierdzam że zostałem oszukany . Na screenach mod wygląda w miarę normalnie ale po odpaleniu gry i przejściu paru metrów wita mnie maksymalnie rozciągnięta tekstura skały ale nie tylko ona bo wszędzie jest podobnie, każdy obiekt jest zmapowany co najmniej źle. No ale dobra gram dalej, po krótkim dialogu z jakimś baronem zostałem zaprowadzony pod jakiś kibel, może to te tekstury albo ten piękny inaczej model świata zgubił moją uwagę i nie wczytałem sie w dialog, sprawdziłem czy w dzienniku nie ma jakiegoś wpisu, pustka. Dobra to otwieram te drzwi od kibla a tam teleport z witrażem po środku . Zakręciłem sie wokół, ubiłem polną bestie ale zobaczyłem wieże Xardasa. Przed nią stoi Fortuno dobry ziomeczek 420wieszocochodzimordeczko. Jego dialog musiał pisać jakiś nastolatek bo nie wierze że ktoś pełnoletni świadomie napisałby coś takiego pod gre w takim uniwersum. Brzmiał dosłownie jak typowy seba. Dobra wbijam do środka. Tam w miarę spoko, model stworzony i oteksturowany poprawnie bo pochodzi z oryginalnej gry, zmieniono tam tylko tekstury i w sumie fajnie to ovobowali. I na tym zakończyłem przygode z fabułą i oddałem sie eksploracji świata. Opuściłem wieżę i na kodach powędrowałem w rejon jakiegoś większego jeziora,wchodzę na łódź i cyk fajny ficzer bo można nią pływać, wykonanie modelu średnie ale plus za całokształt. Po tym ruszyłem do czegoś na kształt obozu i tam była kopalnia beki. Wbijam do chaty a tam facet kręci mięso nad ogniskiem na drewnianej podłodze :lol2: a obok stoi fotel. Po ochłonięciu z wrażeń szukam dalej, wchodze do kolejnej chaty a tam okna jak trzy razy drzwi , jedną teksture rozciągneli i oteksturowali dwa piętra idę dalej patrze a tam kwadratowy szałas z teksturą kamienia wbijam tam a wewnątrz dwa piętra i drewniane podpory D schody w wieżach po których postać wchodzi z ogromnym trudem o npc już nie wspomnę bo oni w ogóle po nich nie wejdą a jakakolwiek próba wejścia razem z nim w trakcie questa skończy sie bugiem. I w sumie na tym zakończyłem gre bo obrzydliwa grafika sukcesywnie odebrała mi chęci do dalszej gry i poznawania fabuły. Wyjątkowo brzydki i syfiasty mod może gdybym miał dwanaście albo trzynaście lat to ten mod wzbudziłby u mnie jakikolwiek zachwyt, może. Oceny końcowej nie wystawie bo nie poznałem fabuły ale i tak byłaby w dolnych granicach skali. Pozdrawiammniej hipokryzji Simon
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"