11.03.2018, 09:01:49
Cytat:Obyś zdechł stary dziadu
nadal pamiętam kto to napisał i jak widzisz karma wraca, zawsze wraca w dwójnasób
Problem z tobą Opos polega na tym, że jesteś niereformowalny w pewnych kwestiach.
Wszyscy wiemy w jakich, bo to ciągnie się od lat.
Chciałbym wierzyć, że nie pojawiasz się tu dla szukania plotek, sensacji i jątrzenia, ale przychodzi mi to z coraz większym trudem.
Uważam, że decyzja odbanowania cię ostatnim razem była błędem i wymaga to ponownego rozważenia.
(10.03.2018, 14:09:23)Simon napisał(a): Memorius, powiedz mi, co takiego złego jest w tej wypowiedzi Paradoxala? Jak Ty każdą krytykę, w dodatku napisaną w prześmiewczy, a nie obraźliwy sposób, będziesz traktował jak atak na swoją osobę czy mody, to chyba nie widzę sensu, żebyś te mody wydawał, bo to chyba nie o to w tym chodzinie wydaję już modów
a modding to wojna - jak powiedział jeden z wybitnych użytkowników TM
przy okazji po raz kolejny ci przypomnę, że cię nie lubię i nigdy nie lubiłem, jako człowieka niegodnego zaufania, co pokazała ta słynna intryga z próbą usunięcia mnie z szefa DS, gdy byłeś, na szczęście krótko członkiem tego teamu.
Ogólnie uważam cię za Dyzmę TM, i to że jesteś tam moderatorem po tym wszystkim, co o tobie tam pisano w związku z burackim, chamskim zachowaniem, świadczy tylko jak nisko to forum upadło.
Oczywiście nie lubię cię w inny sposób niż np Sueski, ale to już odrębne zagadnienie.
Cytat:(11.03.2018, 09:19:48)Memorius napisał(a): nie wydaję już modów
Jeszcze się może okazać inaczej.
(11.03.2018, 09:19:48)Memorius napisał(a): a modding to wojna - jak powiedział jeden z wybitnych użytkowników TM
Nie wiem, kto tak powiedział, ale pewnie w sposób prześmiewczy, a Ty jak tak na poważnie sądzisz, to musi być coś z Tobą nie w porządku. Zgadzam się, są mniejsze/większe raki moddingowe i prostackie teamy, które wszelką krytykę traktują jak hejt, ale widziałem też sporo ludzi życzliwych i chcących komuś pomóc.
(11.03.2018, 09:19:48)Memorius napisał(a): przy okazji po raz kolejny ci przypomnę, że cię nie lubię i nigdy nie lubiłem, jako człowieka niegodnego zaufania, co pokazała ta słynna intryga z próbą usunięcia mnie z szefa DS, gdy byłeś, na szczęście krótko członkiem tego teamu.
No ja Ci po raz kolejny przypomnę, że uważasz mnie za osobę niegodną zaufania, a już nie powiem kogo, przyjąłeś z powrotem do teamu, pomimo faktu, że wykradł i udostępnił licznym osobom (trafiła też m.in. do mnie) instalkę Przeznaczenia. Co do intrygi i generalnie "próby usunięcia" dam małe sprostowanie, bo wiadomo, było to parę lat temu, fakty się zaczynają przeinaczać na potrzeby oskarżyciela itp. Kiedy do Was dołączyłem, pracowaliście/my nad Global Revisited. Pozycję szefa teamu z tego co pamiętam objął tam Ahn, a Ty tam jedynie pomagałeś. Co zatem idzie, nie ma mowy tutaj o jakiejkolwiek próbie obalenia, choć nie zaprzeczam temu, że chciałem się Ciebie pozbyć. Uważałem, że Twoja działalność jest szkodliwa dla teamu, bo wchodziłeś w konflikt z praktycznie każdą osobą na forum, czy to z nowym czy ze starym użytkownikiem. I nie zaprzeczam, sam też nie zachowywałem się lepiej, moje posty również sięgały dna, ale jakby zrobić porównanie, to i tak byłem bardziej tolerowany na forum. I jeszcze jedna sprawa, którą najwidoczniej "zapomniałeś" odnośnie tej całej intrygi. Z tego co pamiętam, to Ty ją sobie uknułeś, a dokładniej posłałeś Ahna do mnie, gdzie gadał o tym, że pogada z resztą i przemyśli Twoje wywalenie itd, a następnie Ty mnie się pozbyłeś pisząc, że próbuję zrobić przewrót czy jakoś tak
To było oczywiście w ramach wersji Revisited, a teraz porozmawiajmy jeszcze o More!, gdzie przecież też przez jakiś czas byłem w teamie i pomagałem Wam budować coś, co już chyba bardziej przypominało Przeznaczenie. I powiem Ci, że tutaj leży natura Twoje problemu z ludźmi: Z Tobą zwyczajnie w świecie nie da się pracować! Masz zawsze ekipę skromną, która jest chętna z Tobą współpracować, ale i tak, prędzej czy później, popadasz z kimś konflikt i część osób odchodzi. Jesteś chamski, złośliwy i arogancki. Zawsze Ci się wydawało, że jesteś we wszystkim najlepszym i udajesz jaśnie oświeconego w każdej możliwej sprawie. Ty wiesz przecież najlepiej czym jest lore, co sprawia, że Global jest taki zajebisty (nie, nie jest) itd. Co więcej, Ty nie potrafisz uszanować pracy żadnej osoby w teamie. Pamiętam, ile swojego czasu poświęciłem, by rozwiązać problemy i zadania postawione teamowi w ramach More! Godzinami szukałem dla Ciebie różnych modeli broni, tak by się jak najmniej powtarzały. Pisałem do różnych modderów, szukałem po WoG-u i różnych modyfikacjach. I wiesz co Ty zrobiłeś? Chociaż pierwotnie ja zaakceptowałeś i mnie pochwaliłeś za solidnie wykonane zadanie, następnego tygodnia wywaliłeś 70% z nich z argumentacją, że są unlore lub z powodu innych pierdół. Tak sam było z pancerzami dla Myśliwych, które prezentowały się o wiele lepiej, niż to "gówno", które ciągle jest w Przeznaczeniu. Dlaczego? Bo ta zmiana była zbyt odważna. No faktycznie, bo lepiej wydawać moda w gorszym stanie, kiedy można wiele zyskać na poprawie tekstur i modeli
Ale wbrew temu wszystkiemu i tak, jako tako szanuje Twoją decyzją o pozbyciu się mnie z teamu. Jasne, na początku byłem wkurzony, teraz w podobnej sytuacji byłbym też, ale jednak pokazałeś, że pod tym kątem nie pozwolisz nikomu na za wiele i potrafisz właściwie zareagować. Jaka szkoda, że Dark nie zrobił tego w ramach Dziejów Khorinis... Poza tym szanuje Cię jednak za upór, że postawiłeś sobie cel i go zrealizowałeś, potrafiłeś naprawdę napisać nieraz niebanalne dialogi, a i wydałeś ostatecznie 4 mody już, także za to duży szacun.
(11.03.2018, 09:19:48)Memorius napisał(a): Ogólnie uważam cię za Dyzmę TM, i to że jesteś tam moderatorem po tym wszystkim, co o tobie tam pisano w związku z burackim, chamskim zachowaniem, świadczy tylko jak nisko to forum upadło.
Cóż, Ty musiałeś w ogóle odejść z forum, bo wszedłeś z każdą tam osobą w konflikt, więc staliśmy mniej więcej w tym samym miejscu. Problem polega na tym, że Ty się w ogóle nie zmieniasz, a ja stale pracuję nad swoim zachowaniem. Staram kontrolować się w wielu działaniach i jednak w miarę trzymać wewnętrznego buraka na wodzy I tak jestem o wiele lepszym moderatorem TM, niż Ty jesteś adminem. Nie kasuję kont, bo są nieaktywne, a nowym użytkownikom staram się dawać szansę. Sytuacja kiedy mi dajesz 10% za gadkę o modach na SB, a Tituf zostajecie bez kary, chociaż uczestniczyliście w tej dyskusji, jest doskonałym przykładem na jawną niesprawiedliwość. Mówisz o upadku forum, a i tak jest tam o wiele więcej użytkowników niż tutaj.
(11.03.2018, 09:19:48)Memorius napisał(a): Oczywiście nie lubię cię w inny sposób niż np Sueski, ale to już odrębne zagadnienie.No no, bo zaraz się rozpłaczę :D
PS: Podoba mi się to, jak próbujesz wymigać się od odpowiedzi na moje pytanie przez atak na mnie ;D
no cóż do pewnych kwestii z elaboratu Simona wypada się odnieść
Cytat:Jeszcze się może okazać inaczej.
nie sądzę, mam co robić poza Gothic
Cytat:No ja Ci po raz kolejny przypomnę, że uważasz mnie za osobę niegodną zaufania, a już nie powiem kogo, przyjąłeś z powrotem do teamu, pomimo faktu, że wykradł i udostępnił licznym osobom (trafiła też m.in. do mnie) instalkę Przeznaczenia.
no chyba zawołam - Milicja! Pomocy! rotl:
i co ? zagrali?
bardzo źle o tobie świadczy, że przyjąłeś tę instalkę - to taki rodzaj pozyskiwania kradzionego
Cytat:Kiedy do Was dołączyłem, pracowaliście/my nad Global Revisited. Pozycję szefa teamu z tego co pamiętam objął tam Ahn, a Ty tam jedynie pomagałeś.tak, latałem po piwo
Ahn nigdy nie był szefem DS,a to właśnie w ramach DS wykluła się wspólna idea Ahna i moja zrobienia Revisited.
Nigdy nie powstała nawet jedna linijka nowego content do tego projektu, który z powodu zbyt dużej objętości został anulowany.
More Team został powołany do zrobienia Global More! i automatycznie przeszli tam wszyscy ci, którzy chcieli w tym uczestniczyć
Cytat:. I jeszcze jedna sprawa, którą najwidoczniej "zapomniałeś" odnośnie tej całej intrygi. Z tego co pamiętam, to Ty ją sobie uknułeś, a dokładniej posłałeś Ahna do mnie, gdzie gadał o tym, że pogada z resztą i przemyśli Twoje wywalenie itd, a następnie Ty mnie się pozbyłeś pisząc, że próbuję zrobić przewrót czy jakoś tak
tak, zabawa była wówczas przednia!
Cytat:Ty wiesz przecież najlepiej czym jest lore, co sprawia, że Global jest taki zajebisty (nie, nie jest) itd.No nie jest. Możesz wyjebać cały ten gówniany dział z TM.
Sam bym o to prosił o to wnioskował.
Cytat:Pamiętam, ile swojego czasu poświęciłem, by rozwiązać problemy i zadania postawione teamowi w ramach More! Godzinami szukałem dla Ciebie różnych modeli broni, tak by się jak najmniej powtarzały. Pisałem do różnych modderów, szukałem po WoG-u i różnych modyfikacjach. I wiesz co Ty zrobiłeś? Chociaż pierwotnie ja zaakceptowałeś i mnie pochwaliłeś za solidnie wykonane zadanie, następnego tygodnia wywaliłeś 70% z nich z argumentacją, że są unlore lub z powodu innych pierdół.nie pierdol
usunięte zostały tylko modele Złodzieja - głównie wzory szpad i rapierów i uniknęliśmy w ten sposób słusznego skandalu
inne wzory zostały w grze i w kolejnych częściach, ale co ty możesz o tym wiedzieć skoro na razie jesteś na etapie bodajże I rozdziału G2 P
Cytat: Jesteś chamski, złośliwy i arogancki.
zawsze wobec postępujących i zachowujących się podobnie
szkoda że nie można takim jeszcze nastrzelać po ich durnych pyskach
Cytat:Cóż, Ty musiałeś w ogóle odejść z forum, bo wszedłeś z każdą tam osobą w konflikt, więc staliśmy mniej więcej w tym samym miejscu.
nie musiałem, chciałem, a to wielka różnica
zrobiło podobnie mnóstwo innych normalnych ludzi, szkoda tylko,że przestali pisać gdziekolwiek
Cytat:I tak jestem o wiele lepszym moderatorem TM, niż Ty jesteś adminem. Nie kasuję kont, bo są nieaktywne, a nowym użytkownikom staram się dawać szansę.
trzymaj się swojego Regulaminu, na który i tak ze swojej pozycji nie masz żadnego wpływu, a ja będę się trzymać swojego
przypomnę tylko, że jak przyszedłem na TM to w
ogóle nie było tam żadnego Regulaminu, czy też został usunięty "przypadkowo" i dopiero po mojej akcji pojawił się ponownie
Cytat:Sytuacja kiedy mi dajesz 10% za gadkę o modach na SB, a Tituf zostajecie bez kary, chociaż uczestniczyliście w tej dyskusji, jest doskonałym przykładem na jawną niesprawiedliwość.
oj
dobra cofnę , nie chcę by przylgnął do mnie przydomek Niesprawiedliwy
Cytat:a Tituf zostajecie bez kary
za takie gadanie w realu byś dostał po prostu w zęby
obrzydliwsze jest tylko lizanie rzygów z podłogi
Cytat:Problem polega na tym, że Ty się w ogóle nie zmieniasz, a ja stale pracuję nad swoim zachowaniem.
czyli wszystko jest w najlepszym porządku
życzę wielu miłych chwil spędzonych na forum DS/DT
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"