Heh, domyślałem się, że tak zareagujecie. Dokładniej to wyglądało tak, że grałem z (zresztą klepałem jakieś posty na forum o Mrocznym Magu, który był do bani moim zdaniem xd), ale po prostu mi się odechciało grać po tych 100+ godzinach gry i to zostawiłem. Dwa miesiące później robiłem formata i po prostu zapomniałem, że miałem sobie zgrać te zapisy, żeby to kiedyś dokończyć. Chociaż z drugiej strony nawet gdybym je zgrał, to nie wiem wiem czy bym je odpalił, bo mega nie lubię grać w cokolwiek po długiej przerwie na jakimś starym zapisie. Nie mniej jednak pogrzebałem sobie jakąkolwiek szansę dokończenia tej rozgrywki. Myślałem jeszcze, żeby sobie zobaczyć zakończenie na nagraniach Majesa, ale jego odcinki całkowicie psuł klimat i ostatecznie porzuciłem tą opcję. True story.
@edit
Swoją drogą dorzucam komentarz Werewolfa w temacie DK to, bo mnie to rozwaliło, a nie wiem czy to widzieliście. XD
@edit 2
Swoją drogą jeszcze z 12 godzin temu pytałem się Nefario o co kaman z tym co się pytałem Ciebie Memorius wcześniej, kiedy mi powiedziałeś, ze pierw muszę zrobić recenzję Epilogu, ale teraz natrafiłem na to i już nie potrzebuję odpowiedzi na to pytanie. ^^ Dla niewtajemniczonych przedstawiam post głupka:
@edit
Swoją drogą dorzucam komentarz Werewolfa w temacie DK to, bo mnie to rozwaliło, a nie wiem czy to widzieliście. XD
@edit 2
Swoją drogą jeszcze z 12 godzin temu pytałem się Nefario o co kaman z tym co się pytałem Ciebie Memorius wcześniej, kiedy mi powiedziałeś, ze pierw muszę zrobić recenzję Epilogu, ale teraz natrafiłem na to i już nie potrzebuję odpowiedzi na to pytanie. ^^ Dla niewtajemniczonych przedstawiam post głupka: