29.03.2018, 14:06:59
(29.03.2018, 11:04:50)Tituf napisał(a): Wpuszczasz do domu każdego podejrzanego typa?
No jednak porównanie własnego domu do forum zrzeszającego fanów jakiejś tam gry jest moim zdaniem średnio trafne. Rozumiem co masz na myśli, nie mniej jednak fora działają raczej na zasadzie wpuszczania wszystkich i ewentualnie kasowania użytkowników za jakieś przewinienia, a nie za nic nie robienie.
(29.03.2018, 11:26:12)Memorius napisał(a): Rzecz w tym, że jest spora grupa graczy, która wisi tu wyłącznie dla sensacji rodem z magla, zamiast grać, oraz grupa modderów, która przychodzi dokładnie po to samo, zamiast zająć się moddingiem swoich szumnie ogłaszanych projektów.
Nigdzie nie ma tak, że wszyscy mogą przeczytać wszystko i o wszystkich.
Jest to jakieś wytłumaczenie. Nie mniej jednak dalej się w tej kwestii nie zgadzam i uważam, że wasze modyfikacje zyskałyby większy rozgłos i co za tym idzie - większe szanse na to, że ktoś coś na forum na ich temat napisze, gdybyście byli bardziej wyrozumiali. Jestem na 100% przekonany, że część graczy, którzy w wasze modyfikacje zagrali (i pewnie nawet im się bardzo podobały), ale zostali wykasowaniu z forum za nic, jest w stanie 'niepolecić' swoim znajomkom waszych produkcji tylko w ramach pseudo zemsty, co przekłada się na to, że potencjalna ilość logicznych użytkowników tego forum maleje. No, ale ja już nie wiem po co to piszę po raz miliardowy, chyba tylko po to, żeby was zdenerwować, chociaż akurat dzisiaj mam jakiś mega dobry humor i przyjazne nastawienie. ^^