29.03.2018, 15:10:51
(29.03.2018, 14:06:59)Dota napisał(a): Jest to jakieś wytłumaczenie. Nie mniej jednak dalej się w tej kwestii nie zgadzam i uważam, że wasze modyfikacje zyskałyby większy rozgłos i co za tym idzie - większe szanse na to, że ktoś coś na forum na ich temat napisze, gdybyście byli bardziej wyrozumiali. Jestem na 100% przekonany, że część graczy, którzy w wasze modyfikacje zagrali (i pewnie nawet im się bardzo podobały), ale zostali wykasowaniu z forum za nic, jest w stanie 'niepolecić' swoim znajomkom waszych produkcji tylko w ramach pseudo zemsty, co przekłada się na to, że potencjalna ilość logicznych użytkowników tego forum maleje. No, ale ja już nie wiem po co to piszę po raz miliardowy, chyba tylko po to, żeby was zdenerwować, chociaż akurat dzisiaj mam jakiś mega dobry humor i przyjazne nastawienie. ^^
Co do kont zerowych i podobnego kroju.
Proces przeciętnego gracza moddingowego wygląda tak: Google -> szukanie moda -> download moda(czasem zaskakujące jest, że muszę się gdzieś rejestrować, by pobrać) -> jako tako ogranie moda -> odinstalacja moda -> zapomnienie/zapamiętanie nazwy moda, aby polecić (i tylko nazwy moda..).
Z Twojej wypowiedzi wynika jakoby dla "3-minutowo aktywnych" userów, konto było naprawdę ważne. Osobiście nie widzę problemu, gdyby usunęli mi konto na forum, na którym byłem parę minut i nie wróciłem w ciągu dłuższego okresu. Jest nawet dość prawdopodobne, że zastanowiłbym się, czy w ogóle takowe konto zakładałem.
(29.03.2018, 14:06:59)Dota napisał(a): co przekłada się na to, że potencjalna ilość logicznych użytkowników tego forum maleje.
Zakładając sytuację, gdzie wśród 100% użytkowników, 30% jest "nielogicznych", usunięcie ich sprawia, że z 70% "logicznych" robi się 100%, a to jest według mnie ważniejsze niż cyferka "Mamy xxx zarejestrowanych użytkowników".
Ano i ciężko jest mi wyobrazić sobie kolesia rozsądnego, który akceptuje opinie kolegi, który powiedział mu, że nie poleca forum, bo mu usunęli konto.. (na którym prawie wcale nie był aktywny).