27.04.2018, 04:18:31
No więc mam mały problem... Mam ukończone 30 zadań, w dzienniku pozostały Świątynia (Mam już dialog ze starcem czy już wszystko zrobiłem, i dialog sugeruje, że jeszcze nie wszystko), i Znaki Czasu. I teraz, wiem, że generalnie nie powinienem wiedzieć o tym, ale chcąc nie chcąc rzuciło mi się w oczy czytając, że jest zadanie z Hipolitem, które już dawno powinienem mieć, a go nie mam, nie zostało u mnie nawet zaczęte. I teraz pytanie, w jaki sposób się je zaczyna?
Szukałem już dość długo, być może jakiegoś itema którego przegapiłem, ale nic nie znalazłem, dialogów już nigdzie nie mam, choć możliwe, że coś przegapiłem. Generalnie skłaniam się ku opcji, że sam coś zepsułem, albo w jakiś sposób coś się zbugowało. A może to tylko mój błąd w rozumowaniu, i zadanie dostanę po otwarciu świątyni? Nie wiem, ale prosiłbym o małą pomoc. :D
Szukałem już dość długo, być może jakiegoś itema którego przegapiłem, ale nic nie znalazłem, dialogów już nigdzie nie mam, choć możliwe, że coś przegapiłem. Generalnie skłaniam się ku opcji, że sam coś zepsułem, albo w jakiś sposób coś się zbugowało. A może to tylko mój błąd w rozumowaniu, i zadanie dostanę po otwarciu świątyni? Nie wiem, ale prosiłbym o małą pomoc. :D
Even if the morrow is barren of promises...
Nothing shall forestall... my return.
Nothing shall forestall... my return.