13.05.2018, 17:55:54
(13.05.2018, 17:49:59)Jaskot napisał(a): naganiacze patronite dla Quasza.
info z fb
Bractwo Spolszczenia
10 maja o 09:00 ·
Kochani! Dzisiaj chcielibyśmy podzielić się z Wami pewną wizją dotyczącą naszej przyszłości.
Ogólnie jak zapewne wiele osób kojarzy, przez te wszystkie lata przetłumaczyliśmy już multum modyfikacji do Gothica, z czego aż kilkanaście zostało przez nas zdubbingowanych. Wiele osób wykazywało chęci wesprzeć nas jakoś finansowo za tę całą pracę, jednak trochę ciężko byłoby to wszystko podzielić między nas, a sam nie chciałem dla siebie całości przywłaszczać. Mimo wszystko ekipa ostatnio zgodziła się, żebym założył na siebie Patronite’a i wziął na siebie sprawy odpowiedzialne za te rzeczy.
Zawsze chciałem usłyszeć w naszych spolszczeniach aktorów takich wiecie, z najwyższej półki, nawet jakoś epizodycznie, ale sami nigdy nie mogliśmy sobie na to pozwolić, stąd taki, a nie inny pomysł. Mogę z czystym sumieniem poręczyć swoim dobrym imieniem, że 80-90% zebranych sum będziemy przeznaczać na dubbing, a reszta to na takie sprawy jak opłacenie forum i inne pierdoły, żeby chociaż od tego nas odciążyć.
Chciałem jednocześnie powiedzieć, że czuję się na siłach, żeby pokierować przy okazji sprawami dubbingowymi do Returninga. Przez ostatnie dwa miesiące udało nam się zdubbingować taką sumę linijek, która mniej więcej pokrywa 10-15% Returna, więc może rok, może dwa, i mamy fajną pamiątkę na lata, a próbkę naszych możliwości mogliście zobaczyć chociażby niedawno podczas prezentacji Świata Skazańców.
To tyle na dzisiaj z ogłoszeń parafialnych. //Quasch
https://patronite.pl/bractwospolszczenia
(13.05.2018, 17:55:54)Memorius napisał(a): To tyle na dzisiaj z ogłoszeń parafialnych.Quasch porównuje się do księdza na parafii
toż to skandal!
czyżby był równie zachłanny i głupi jak opisywani w gazetach Czarni Bracia?
z drugiej strony idea brania kasy nie ejst u niego nowa, o czym onegdaj pisał Ahnbael
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"