30.05.2018, 18:04:20
Bezi i Vatras - wstęp
B- Przecież to niemożliwe!
V- Dla bogów nie ma rzeczy niemożliwych.
B- Tak? To do czego jestem im potrzebny?
B- Dlaczego właśnie ja?
V- Bo tylko ty jesteś jednocześnie Wybrańcem Innosa, Strażnikiem Równowagi i Sługą Beliara.
B- Znowu Jarkendar...
B- Myślałem, że już na dobre uwolniłem się od tego miejsca, coraz bardziej mi nienawistnego.
V- W Dolinie Przodków nie dokończyłeś tego, co zacząłeś.
B- Zrobiłem to, co było w mojej mocy.
V- Wiem. Zrobiłeś jednak za mało.
V- Musiałem cię tu zabrać z "Esmeraldy" ze sobą, bo bez ciebie moja teleportacja nie miałaby żadnego sensu.
B- Co mnie tu teraz czeka?
V- Wojna, przyjacielu. Wojna.
Wznowiłem prace nad content "Imperium Popiołów", na razie dla siebie, do szuflady, by nie wyjść z wprawy i utrwalić jakoś to co zamierzałem jeszcze zrobić w ramach Sagi i doprowadzenia do końca pewnych wątków i spraw w tej epopei.
Sporo ostatnio po cichu zrobiłem w kwestii ogólnego zestawu skryptów nadrzędnych oraz zasobów z grupy item, oraz głównych założeń dla Startup.
Przygotowane są też zarysy fabularne.
Kto wie, może z czasem znajdą się ludzie chętni zrealizować to, nad czym teraz powoli sobe dłubię
B- Przecież to niemożliwe!
V- Dla bogów nie ma rzeczy niemożliwych.
B- Tak? To do czego jestem im potrzebny?
B- Dlaczego właśnie ja?
V- Bo tylko ty jesteś jednocześnie Wybrańcem Innosa, Strażnikiem Równowagi i Sługą Beliara.
B- Znowu Jarkendar...
B- Myślałem, że już na dobre uwolniłem się od tego miejsca, coraz bardziej mi nienawistnego.
V- W Dolinie Przodków nie dokończyłeś tego, co zacząłeś.
B- Zrobiłem to, co było w mojej mocy.
V- Wiem. Zrobiłeś jednak za mało.
V- Musiałem cię tu zabrać z "Esmeraldy" ze sobą, bo bez ciebie moja teleportacja nie miałaby żadnego sensu.
B- Co mnie tu teraz czeka?
V- Wojna, przyjacielu. Wojna.
Wznowiłem prace nad content "Imperium Popiołów", na razie dla siebie, do szuflady, by nie wyjść z wprawy i utrwalić jakoś to co zamierzałem jeszcze zrobić w ramach Sagi i doprowadzenia do końca pewnych wątków i spraw w tej epopei.
Sporo ostatnio po cichu zrobiłem w kwestii ogólnego zestawu skryptów nadrzędnych oraz zasobów z grupy item, oraz głównych założeń dla Startup.
Przygotowane są też zarysy fabularne.
Kto wie, może z czasem znajdą się ludzie chętni zrealizować to, nad czym teraz powoli sobe dłubię
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"