15.06.2018, 08:27:17
Po co komplikować proste sprawy.
Najlepszymi scenarzystami w polskim moddingu goticzka jestem ja i Ahnbael.
Reszta po prostu udaje, że coś potrafi, więc aksjomatem jest, że szukają pomysłów u innych.
Trzeba mieć duszę artysty i zacięcie literackie.
Trzeba być pisarzem- literatem w opcji TRUE.
Nie muszę chyba dodawać, że najlepszym w opcji TRUE jestem ja, a zaraz za mną Ahnbael.
Czy ktoś mam inne opinie poparte realnymi dowodami?
Jest taka rzecz.
Ktoś tam na sąsiednim, zaprzyjaźnionym z nami forum BG zarejestrował się jako Memorius i narobił gnoju.
To się zdarza.
Zawodnik ten został zbanowany i bardzo dobrze, a nawet bardzo ładnie
Jednak jego konto pozostało.
Myślę, że byłoby dobrze, gdyby tak się stało, bo jeszcze ktoś mniej zorientowany uznałby, ze to była moja robota.
Liczę, że tak się stanie.
Jednak jeśli tak się nie stanie to od teraz za dwie godziny, co dwie godziny dostanie na naszym forum bana kolejny ISTOTNY zawodnik z forum BG, od Nefario poczynając a na Oposie kończąc (decyduje liczba postów u nas).
Oczywiście zachowuję głęboką wiarę, że to podobnej, godnej pożałowania sytuacji jednak nie dojdzie.
Najlepszymi scenarzystami w polskim moddingu goticzka jestem ja i Ahnbael.
Reszta po prostu udaje, że coś potrafi, więc aksjomatem jest, że szukają pomysłów u innych.
Trzeba mieć duszę artysty i zacięcie literackie.
Trzeba być pisarzem- literatem w opcji TRUE.
Nie muszę chyba dodawać, że najlepszym w opcji TRUE jestem ja, a zaraz za mną Ahnbael.
Czy ktoś mam inne opinie poparte realnymi dowodami?
Jest taka rzecz.
Ktoś tam na sąsiednim, zaprzyjaźnionym z nami forum BG zarejestrował się jako Memorius i narobił gnoju.
To się zdarza.
Zawodnik ten został zbanowany i bardzo dobrze, a nawet bardzo ładnie
Jednak jego konto pozostało.
Myślę, że byłoby dobrze, gdyby tak się stało, bo jeszcze ktoś mniej zorientowany uznałby, ze to była moja robota.
Liczę, że tak się stanie.
Jednak jeśli tak się nie stanie to od teraz za dwie godziny, co dwie godziny dostanie na naszym forum bana kolejny ISTOTNY zawodnik z forum BG, od Nefario poczynając a na Oposie kończąc (decyduje liczba postów u nas).
Oczywiście zachowuję głęboką wiarę, że to podobnej, godnej pożałowania sytuacji jednak nie dojdzie.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"