19.06.2018, 09:02:59
Głos Doty tym razem głosem rozsądku.
Co do tamtej strony - jej spozycjonowanie jest z różnych przyczyn słabe, jest zdewastowana błędami technicznymi a z dawnym Adminem technicznym mam bardzo luźny kontakt.
Strona w sierpniu pójdzie do likwidacji.
Przenoszę stamtąd dorobek własny, więc niestety nie wszystko, bo nie mam zgody na publikowanie tekstów nie mojego autorstwa na innej stronie niż tamta.
Być może, jeśli uda mi się odnowić kontakty to pojawią się tu zestawy recenzji i innych autorów.
Tu chciałbym przerzucić wszystko co moje może nawet do końca czerwca.
Niewykluczone jest wznowienie działu Nowości Płytowe Miesiąca o charakterze typowo informacyjnym, choc powtarzam tylko niewykluczone.
Miałem już jakiś tam odzew na komunikatorach prywatnych, czy będą nowe recenzje - albumów nowych i starszych dotąd nierecenzowanych.
Tak będą, ale dopiero jak się tu uporam z przeprowadzką.
Odnośnie uwag graficznych - też mam problem z tym u siebie.
Jak napisał Tituf - wraz z desti 2 popracują nad tym jeszcze.
Co do tamtej strony - jej spozycjonowanie jest z różnych przyczyn słabe, jest zdewastowana błędami technicznymi a z dawnym Adminem technicznym mam bardzo luźny kontakt.
Strona w sierpniu pójdzie do likwidacji.
Przenoszę stamtąd dorobek własny, więc niestety nie wszystko, bo nie mam zgody na publikowanie tekstów nie mojego autorstwa na innej stronie niż tamta.
Być może, jeśli uda mi się odnowić kontakty to pojawią się tu zestawy recenzji i innych autorów.
Tu chciałbym przerzucić wszystko co moje może nawet do końca czerwca.
Niewykluczone jest wznowienie działu Nowości Płytowe Miesiąca o charakterze typowo informacyjnym, choc powtarzam tylko niewykluczone.
Miałem już jakiś tam odzew na komunikatorach prywatnych, czy będą nowe recenzje - albumów nowych i starszych dotąd nierecenzowanych.
Tak będą, ale dopiero jak się tu uporam z przeprowadzką.
Odnośnie uwag graficznych - też mam problem z tym u siebie.
Jak napisał Tituf - wraz z desti 2 popracują nad tym jeszcze.
NIE JESTEM ATEISTĄ - WIERZĘ W HEAVY METAL
"Only The Strong Survive!"
"Only The Strong Survive!"