07.07.2018, 12:01:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.07.2018, 09:43:54 przez SparrowJacek.
Powód edycji: Nowe informacje
)
Dla testu wszystko ustawiłem na obecną lokalizację(w Polsce jestem) i dałem, żeby wszystko co tylko było wylistowane mogło korzystać z lokalizacji - żadnego efektu (jeszcze sprawdzę kiedyś czy po restarcie komputera cos sie zmieni). To aż zabawne, że nieszczęsne polskie "ł" mnie pokonało :D
O, mogę edytować, to zedytuję zamiast kolejny post pisać:
Po wklejeniu na chama wszystkich plików z rozpakowanego .exe Bezi pojawiał się w pustym zenie Khorinis. Musiałem zmienić nazwę pliku korzenie_zła.ini i usunąć polską literę, wtedy pojawił się już gdzie trzeba jak mniemam, bo u wejścia do Doliny Przodków w tymże Zenie.
Czy tutaj jakieś drobne bugi mogę zgłaszać? Wierzę, że tak
Nie ma opcji sprzedania Sarufowi broni o nazwie Okrutnik - mam dialog, gdzie mówi, że da za nią 2200, ale po wyklikaniu tej opcji nie pojawia się druga, jak w przypadku każdej innej z broni.
O, mogę edytować, to zedytuję zamiast kolejny post pisać:
Po wklejeniu na chama wszystkich plików z rozpakowanego .exe Bezi pojawiał się w pustym zenie Khorinis. Musiałem zmienić nazwę pliku korzenie_zła.ini i usunąć polską literę, wtedy pojawił się już gdzie trzeba jak mniemam, bo u wejścia do Doliny Przodków w tymże Zenie.
Czy tutaj jakieś drobne bugi mogę zgłaszać? Wierzę, że tak
Nie ma opcji sprzedania Sarufowi broni o nazwie Okrutnik - mam dialog, gdzie mówi, że da za nią 2200, ale po wyklikaniu tej opcji nie pojawia się druga, jak w przypadku każdej innej z broni.
Zapamiętajcie dzień, w którym PRAWIE schwytaliście Kapitana Jacka Sparrowa!