18.07.2018, 15:03:19
OK, ja nie jestem z tych, co chowają się jak szczury w piwnicy. Napisałem do Ducha, że czeka go pozew od DS( było to oczywiście żartobliwe), za muzykę, która była w Klasztorze. Muzyka został z tego co wiem udostępniona do celów niekomercyjnych, ale przypominając tu sytuację z downloadem ER, gdzie jeden z was, Polo dokładniej, wykłócał się, że tylko wam została udostępniona zgoda na umieszczenie moda na swoim forum i wykłócał się o to na TM. Więc powiedziałem, że znając was, to pomyślicie, że tylko wam zostało dane pozwolenie na wykorzystanie utworu. I tu muszę przyznać, że było to imo chamskie i dziecinne z mojej strony. Teraz przejdźmy do licencji G2MDK, której sam pisałeś, że nie uznajesz, jęsli chodzi o prawa autorskie Przeznaczenia. Za dowód podałem tu sytuację, gdy w temacie Nefario wstawił link do GMDK, a ty usunął to, bo było po niemiecku. Co do bana Titufa, napisałem że dostałby go, gdyby członkowie BG niepowiązani z tą sprawą dostaliby bana na DS. Ale skoro takowego nie będzie, to i nie mam zamiaru dawać bana Titufowi, a mnie możesz zbanować, jak już pisałem.
"Tubylcy to mieszkają w pokoju Gepsia, a nie w Koloni na bagnach"
~ Opos